_MG_9985b (18).jpg

GRATIS online 
30 minuten gesprek

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Kennis maken…..

Dit gratis 1 op 1 online 30 minuten gesprek is bedoeld voor iedereen die serieus belangstelling heeft voor de Individuele Chakra Therapie.

…want ik kan me heel goed voorstellen dat je na het doorspitten van mijn website, nieuwsbrief, Facebook ect….nog niet helemaal duidelijk hebt wat je kunt verwachten van mij of van mijn (therapeutische) coaching sessies..
Ik snap dat heel erg goed omdat ik zelf ook in dat schuitje heb gezeten en het vreselijk lastig vond om goede keuzes te maken.

In het 30 minuten gesprek maak je kennis met mij als therapeut/coach/yogadocent.

Mochten er vragen zijn of wil je meer helderheid over mijn individuele sessies? Wil je me leren kennen? Klik dan op onderstaande link en laat me maar weten waar je duidelijkheid over wilt hebben. 

Je zult er absoluut baat bij hebben als:
 

 • Jij nog niet helemaal helder hebt welke weg je voor jezelf in moet slaan om je innerlijke rust te kunnen handhaven. Afgezien van het feit dat je al een aardig eind op weg bent, blijf je worstelen met jezelf.

   

 • Je van binnen voelt dat de vorm van coaching je aanspreekt maar je innerlijke criticus je steeds weer aan het twijfelen brengt... 

   

 • Jouw eindeloze nadenken je nog meer aan het twijfelen heeft gebracht.
  Je piekert, maalt, twijfelt en aarzelt: “Wat is de beste keuze?” Hoe langer je nadenkt, hoe meer je gaat twijfelen. 

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Het gaat er niet om dat je naar jezelf gaat kijken maar dat je gaat kijken vanuit jezelf

Vera Helleman

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Wat moet je doen?

1. Druk op de button boven of onder aan de pagina; ik wil me graag aanmelden.
In mijn mailbox mail jij dat het om een online 30 minuten gesprek gaat. Je mailt je naam, telefoonnummer en waarom je deze online sessie wilt aanvragen.

2. Via e-mail krijg je van mij een bevestiging van jouw aanvraag en plannen we samen een afspraak voor een Zoom sessie.


 

_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als coach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met een welnessorganisatie en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

 
Logo zonder tekst nieuwe website.png

Wat heb je er aan?
 


-Je hebt mijn volle aandacht en je kunt vrijuit praten. Ik laat je zien wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen.


-Je krijgt helderheid over mijn werkwijze.

 

-Bewustwording in waar je nu staat en waar je naar toe zou willen.

De voordelen van een Zoom gesprek

 • Lekker thuis kunnen blijven in je eigen veilige omgeving waar je probleemloos kunt praten en goed stil kunt staan bij jezelf.
   

 • ’s Avonds ben ik ook beschikbaar.
   

 • Een fijne manier om te checken of er een klik is tussen jou en mij.

 

Wat zeggen anderen over mij?

Vera

Ik wil Sylvia bedanken voor de mooie en helende lessen, het maakt me een ander mens.

Irene

Onze tweede ontmoeting Sylvia, en wat een fijn weerzien! Dankzij jou voel ik mij helemaal opgeladen en heb veel nieuwe dingen geleerd. Dankjewel voor je lieve zijn en mooie energie.

Marileen en Ingeborg

Een weekend met een gouden randje. Sylvia biedt zachte kracht. Sylvia reikt rust aan, inzichten en laat het proces bij haar cursisten. Een cadeau. Dank je wel. X

Marjolein

Zo gespannen als ik aan het weekend begon, zo rustig en ontspannen ga ik naar huis. Heel erg bedankt voor het aarden!

Ebbe

Really enjoyed this weekend and return home totally ZEN. The pace and level from the yoga lesson was spot on. Sylvia gauged our group exactly what we needed and has a calm soul. We will definitely see her again in future yoga lessons. A big thanks!