IJsland - nieuwsbrief - handtekening erik.jpg
Logo zonder tekst nieuwe website.png

Individuele Chakra Therapie

Een nieuwe vorm van lichaamsgerichte therapie

Een zoektocht naar balans en heelwording

In onze westerse hectische wereld voelen veel mensen zich van binnen ongelukkig en lopen vast.

Gelukkig is de laatste jaren een omwenteling gaande en zien we dat het Westen de spirituele rijkdom van het Oosten steeds meer gaat integreren.
In deze hectische tijd waarin alles zo snel mogelijk moet in een zo kort mogelijke tijd ontstaat er een verlangen naar een andere manier van leven. 

Herkenbaar?

 1. Je hebt gezondheidsproblemen zoals buikpijn, moeheid, burn-out, onderrugklachten, spijsverteringsproblemen, fybromyalgie, hyperventilatie of migraine, waar geen medische verklaring of behandeling voor is gevonden.

   

 2. Je hebt last van emotionele spanningen, angst, somberheid, concentratieproblemen, je piekert teveel, je voelt je onzeker of waardeloos en je hebt moeite met sociale contacten en/of lichamelijk contact. Het kan zijn dat je moeilijk nee kunt zeggen en dat je negatief denkt over je zichzelf en/of over je lichaam.
  En keer op keer is daar die blaasontsteking weer!


   

 3. Je hebt om de haverklap maagpijn en de spieren in je lichaam lijken verkrampt waardoor jij je niet meer kunt ontspannen. Je voelt je vaak uitgeput, je hebt last van steenkoude voeten en handen,  je hebt geen energie meer, je bent onrustig en je kunt niet meer slapen.

   

 4. Het kan zijn dat jij je regelmatig duizelig voelt en hoofdpijn ervaart. Je nek en schouders zitten vast en je bemerkt een voorover gebogen houding. Vaak kun je niet op je woorden komen, zit je keel dicht en zeg je maar niets.

   

 5. Of je hebt een traumatische ervaring gehad en hebt moeite om dit alleen te verwerken.

Logo zonder tekst nieuwe website.pngIk stop niet wanneer ik moe ben of honger heb, ik stop wanneer ik klaar ben....
Zonder dat ik er erg in heb, negeer ik de signalen van mijn lichaam... 

Logo zonder tekst nieuwe website.png

In the flow worden opgeslokt

Je had gedacht dat het het leven gewoonweg eenvoudiger zou zijn; je gezin, je vrienden, je missie, je werk; degenen waar jij je het liefst mee omringt in combinatie met datgene wat je het allerliefste doet.....

Maar niets is minder waar! Er komt zo veel bij kijken. Er gebeurt zoveel en er is zoveel gebeurd...., je kunt je hoofd er gewoon niet bij verliezen! Er is geen tijd, je voelt druk, je voelt (innerlijke) pijn en je bent gejaagd...En daardoor ben jij jezelf een beetje kwijt geraakt..


Zou het dan niet heel fijn zijn als iets of iemand je zou kunnen helpen om weer in balans te komen?

 

Want er voor iedereen willen zijn, alles op rolletjes laten lopen en/of je mooie levensvisie verspreiden terwijl jij zelf naar de verdommenis gaat, is toch het laatste wat je wilt?

Hoe zou jij het vinden als je via Individuele Chakra Therapie

 1. Aan jezelf gaat werken om de kwaliteit van je leven te verbeteren om zodoende weer in balans te komen?
   

 2. Leert te ontspannen en te gronden waardoor je het contact met je lichaam en je gevoel weer gaat herstellen?
   

 3. Leert voelen wat er innerlijk bij je speelt en waar je eventuele blokkades zitten?
   

 4. Jouw Chakra blokkades leert kennen, waar ze vandaan komen en hoe je ze los moet leren laten?
   

 5. Je bewust gaat worden van je lichaam en geest waardoor je beter gaat functioneren als geheel, zowel op emotioneel, mentaal, fysiek als op energetisch vlak.

Dit ga jij werkelijk tot stand brengen als..

Jij besluit om voor Individuele Chakra Therapie te kiezen. Waarin ik je ga begeleiden met het verkennen van je eventuele Chakra blokkades waardoor je de strakke knopen van jezelf kunt ontwarren.


Stel je eens voor hoe dat er uit zou kunnen gaan zien? Dat jij jou gaat realiseren hoe jouw innerlijke wereld verbonden is met het gewone leven. Hoe makkelijk het dan wordt om jezelf te doorzien, en gaat snappen wat er mis is gegaan. 

 

Graag neem ik je mee op een innerlijke ontdekkingsreis naar plekken die voor jou nog verborgen zijn en die ik je graag wil laten zien voor inzicht en verdieping, helderheid en rust.

De reden om Individuele Chakra Therapie te volgen is..

Dat jij je meer levend gaat voelen, en dat kun je niet doen als je chakra's geblokkeerd zijn. In deze therapie wordt er uitleg gegeven over jouw geblokkeerde chakra's, wat ze kunnen veroorzaken en hoe ze je ervan weerhouden om volledig te leven.


Het Chakra-systeem heeft een diepgaande formule voor heelwording en genezing. Het bevat namelijk een heel knap systeem voor diagnose en behandeling van emotionele, fysieke, gedrags- en cognitieve problemen. Het omvat het volledige aanbod van wat menselijk mogelijk is: van ons lichamelijke bestaan tot onze emoties en gedrag, relaties en expressie, intuïtie en het goddelijke. 

Door Individuele Chakra Therapie ga jij je zelf beter begrijpen waardoor je levenskracht gaat stromen en je ziel wakker wordt gemaakt. Met als resultaat vernieuwd gelukkig zijn in alles wie jij bent en wat je uit wilt dragen.

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Het lichaam is het voertuig.
Bewustzijn de bestuurder.
Yoga is het pad, en de Chakras zijn de kaart.

- Anodea Judith

Logo zonder tekst nieuwe website.png
_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als yogacoach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met welnessorganisatie Puurenkuur en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

 

Na het volgen van Individuele Chakra Therapie

 • Ben jij je bewust geworden van de blokkades in je energiesysteem, wat voor invloed ze hebben op je leven en hoe je dit aan kunt pakken.
   

 • Heb jij geleerd hoe invloedrijke "lading" of levenskracht (prana) in het lichaam wordt belemmerd door wonden uit de kindertijd en ontwikkelingstrauma' s.
   

 • Heb jij je levenskracht kunnen verbeteren door blokkades op te ruimen.
   

 • Heb je geleerd wat er gebeurt als belangrijke vaardigheden niet worden ontwikkeld in de kindertijd, en hoe dit je chakra's en je leven beïnvloedt.
   

 • Ben je tot inzicht gekomen wat jouw patronen zijn waar je in vast zat, en zie jij heel duidelijk de waarde en het doel ervan.
   

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Investering

 • De investering is 60 euro incl btw per uur 
   

 • Hoe gaan we te werk?
  Nadat we een afspraak hebben gemaakt, stuur ik je voorafgaand aan de eerste sessie (intake gesprek) een intake formulier die je op je gemak thuis in kunt vullen. Het ingevulde formulier neem je mee naar de eerste (intake) sessie en gaan we samen bespreken. In de tweede sessie heb ik een dialoog met je fysieke lichaam, waarbij je gaat zien hoe je lichaam uitdrukking gaat brengen, hoe jij je leven ervaart. Aan de hand van de informatie uit sessie één en twee gaan we gezamenlijk een behandelingsplan opstellen. 
   

 • Hoeveel behandelingen er nodig zijn
  is van tevoren niet te zeggen. Door regelmaat in de behandelingen wordt het beste resultaat bereikt. We starten met één keer in de week en gedurende de periode kunnen we kijken of één keer per maand voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken of te behouden.


   

 • Een sessie duurt meestal 60 minuten (op verzoek 90 minuten). Samen kijken we per sessie of er vervolg behandelingen nodig zijn of dat er door moet worden verwezen naar andere specialisten.
  Chakra Therapie is geen vervanging van de reguliere medische zorg, wel kan het ondersteunend en/of aanvullend werken.

   

 • Mochten er vragen zijn of wil je meer helderheid over deze training? Kies dan voor een:
  Gratis online 30 minuten gesprek

   

Waar en Wanneer?

Individuele Chakra Therapie gaat op afspraak.
Het is ook mogelijk online te werken.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Klik dan hier.

 

Praktijkruimte aan huis

Brinkstraat 40 
7667 PS Reutum

 

 

 

Individuele Chakra Therapie is niet voor iedereen.....

       Wanneer je er niet voor moet gaan kiezen:

 • Als je niet op een open manier naar jezelf wilt gaan kijken want dan zul jij je niet bewust gaan worden van je valkuilen en je blinde vlekken en nooit je problemen en lichamelijke klachten gaan oplossen.
   

 • Als je niet bereid bent om tijd en energie te steken in het ontdekken van jezelf want dan zul je stil komen te staan en nooit worden wie jij werkelijk wil zijn.
   

 • Als je niet bereid bent om de oefeningen en kennis die je opdoet in de praktijk gaat brengen want anders schiet je weer in oude patronen en zul je nooit veranderen.
   

 • Ik haal alles uit mijn kast om jou te helpen datgene in jou wakker te maken wat nodig is om weer dicht bij jezelf te komen en gelukkig te worden. Dus als jij ook bereid bent alles uit jouw kast te halen voor je individuele groei en zelfontwikkeling, dan ben ik er helemaal voor je!