sylvia australie yogapose.jpg
Logo zonder tekst nieuwe website.png

Chakra Jaartraining

Intensieve verkenning van je eigen Chakra systeem

9 zaterdagen in 10 maanden tijd
dagprogramma

Jij bent een spiritueel mens met een heel groot
hart en een sterk gevoel voor diepgang.

Yoga, meditatie en bewustzijnscursussen zijn je niet vreemd. Je werkt in de (geestelijke) gezondheidszorg of je voelt een sterke drang om je medemensen te ondersteunen, of je hebt een (bewustzijns)praktijk waarin je mensen vooruit helpt. 


Je omgeving ziet jou als iemand die de wijsheid in pacht heeft en de juiste balans heeft gevonden tussen lichaam en geest. Het klopt dat je aardig goed bent geworden in evenwicht vinden in de combinatie lichaam en spiritualiteit, maar innerlijk voel je dat jij zelf en je levensopdracht nog niet helemaal ‘af’ zijn.


Je ziel roept je al een tijdje om gevonden te willen worden…. En nu is het de tijd! Je hebt er zelfs heel veel zin in en je bent klaar voor een innerlijke ontdekkingsreis tussen hemel en aarde.

 

Herkenbaar

 1. Ongeacht dat iedereen het advies van je krijgt goed voor zichzelf te zorgen, voel je dat jouw eigen zelfzorg een beetje tekort schiet.
   

 2. Je vraagt je af of je passie datgene is wat jou van binnen werkelijk gelukkig maakt en jou geeft wat jij diep van binnen écht wilt voelen. 
   

 3. Ondanks dat jij in je werk of eigen praktijk helemaal tot bloei bent gekomen, heb je steevast de neiging jezelf op alle fronten te verbeteren. 
   

 4. In je leven ben je zo gefocust op je gepassioneerde werk dat je voorbij gaat aan de band met je relaties. 
   

 5. Door zelfontwikkeling herken jij je oude patronen maar toch kom je er vaak onbewust weer in vast te zitten. 

Logo zonder tekst nieuwe website.png


Ongeacht dat iedereen het advies van je krijgt goed voor zichzelf te zorgen, voel je dat jouw eigen zelfzorg een beetje tekort schiet
 

Logo zonder tekst nieuwe website.png

In the flow worden opgeslokt

Je had gedacht dat het eenvoudiger zou zijn om je missie, je werk; datgene wat je het allerliefste doet, de wereld in te brengen. Maar niets is minder waar! Er komt zo veel bij kijken,  je kunt je hoofd er gewoon niet bij verliezen! En daardoor ben jij jezelf een beetje kwijt geraakt..


Zou het dan niet heel fijn zijn als iets of iemand je zou kunnen helpen om blijvend de balans terug te vinden?

 

Want andere mensen helpen/verzorgen/teachen en/of je mooie levensvisie verspreiden terwijl jij zelf naar de verdommenis gaat, is toch het laatste wat je wilt?

Hoe zou jij het vinden als je via de Chakra
Jaartraining

 1. Contact gaat maken met de chakra wijsheid van je lichaam en het evenwicht terug gaat vinden ?
   

 2. Zou kunnen bewegen naar de energetische niveaus diep in jezelf waar je de antwoorden gaat vinden die je zoekt wat betreft je passie of levensopdracht? 
   

 3. Te weten zou komen waarom jij jezelf zo opdrijft terwijl je beschikt over genoeg zelfkennis en weet dat dit nergens voor nodig is?
   

 4. Gaat ontdekken hoe jij de harmonie tussen je werk en privéleven blijvend terug zou kunnen brengen?
   

 5. Duidelijk gaat krijgen waarom je vast blijft houden aan oude modellen terwijl jij je allang in een nieuwe vorm begeeft?

Dit ga jij werkelijk tot stand brengen als..

Jij besluit om voor de Chakra Jaartraining te kiezen. Waarin ik je ga begeleiden met het verkennen van je eigen chakrasysteem waardoor je de laatste strakke knopen van jezelf kunt ontwarren.


Stel je eens voor hoe dat er uit zou kunnen gaan zien? Dat jij gaat zien en voelen hoe nauw de chakra’s verbonden zijn met ons gewone leven. Hoe makkelijk het dan wordt om jezelf en je levenstaak duidelijk op de kaart te zien staan zodat je zonder aarzeling weet welke volgende stappen je moet nemen, en welke niet. Geen gepieker meer over de onverklaarbare onrust in een voor jou gevoel bijna afgemaakte reis, en helderheid in dingen die nog steeds onduidelijk waren.

 

Graag neem ik je mee op een innerlijke schitterende ontdekkingsreis naar oorden die voor jou nog verborgen zijn en die ik je graag wil laten zien voor inzicht en verdieping, helderheid en rust.

De reden om deze uitzonderlijke training te volgen is..

je kennis te laten maken met de yogische traditie waarin het menselijk lichaam zeven energiecentra genaamd chakras heeft. Als deze energiecentra vitaal en open zijn, voelen wij ons lichamelijk, emotioneel en in onze contacten met partner, vrienden en familie ook vitaal en open. Maar als ze worden afgesloten door verwonding,
lichamelijke / geestelijke aandoeningen of afgescheidenheid van dierbaren, komen we vast te zitten in onze ontwikkeling tot een heel en gelukkig mens.


In deze jaartraining ga jij je bewust worden van je eigen chakra’s, leer je hoe jij je eigen onbalans en die van anderen kunt vaststellen en welke technieken je kunt gebruiken om de chakra’s weer in evenwicht te brengen.


Deze verhelderende training zal je fysiek, emotioneel en spiritueel voeden; Het is toch werkelijk geweldig om eindelijk een programma te vinden die je laat aarden, heel laat worden en tegelijkertijd richting gaat geven aan jouw spiritualiteit? Natuurlijk niet gelijk maar geleidelijk aan, en in je eigen tempo.


Deze zeer complete mind-body-spirit training zal je levenskracht doen laten stromen en het wezen van je ziel wakker laten worden. Met als resultaat vernieuwd gelukkig zijn in alles wie jij bent en wat je uit wilt dragen.

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Het lichaam is het voertuig.
Bewustzijn de bestuurder.
Yoga is het pad, en de Chakras zijn de kaart.

- Anodea Judith

Logo zonder tekst nieuwe website.png
_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als yogacoach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met welnessorganisatie Puurenkuur en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

 

Na het volgen van de Chakra Jaartraining

 • Heb je duidelijkheid over je enorme verantwoordelijkheidsgevoel en zet jij jezelf op de eerste plaats waardoor jij ontspannen en zonder stress je prachtige levenstaak kunt afmaken.
   

 • Heeft de verkregen chakra informatie je onnodige twijfels over je levensmissie weggenomen, je ervaart in alles wat je doet, scherpte, richting en zingeving.
   

 • Heb je ingezien wie (of wat) jij wérkelijk bent zodat de laatste stukjes van je heling voltooid kunnen worden.
   

 • Maak jij waardevolle keuzes voor jezelf en je dierbaren waardoor je leven zoveel voller is geworden!
   

 • Ben je tot inzicht gekomen hoe jouw oude patronen in het grotere plaatje passen, en zie jij duidelijk de waarde en het doel ervan.
   

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Investering

 • De investering is 1497 euro ineens of 171 euro incl btw per dag (5 euro administratiekosten) en daar krijg jij voor:
   

 • Voorafgaand aan de jaartraining: Een individueel online Coaching gesprek van 60 minuten waarin duidelijk wordt waar je m.b.v. de Chakra Jaartraining naar toe wilt werken.
   

 • 9 x een live dag training waarin we binnen in de yogaruimte en buiten in de natuur actief gaan werken aan persoonlijke groei en transformatie m.b.v. yoga, bio-energetische oefeningen, rituelen, kunst, healing, massage, muziek, dans, wandel en schilder/teken oefeningen, op zowel fysiek, mentaal als spiritueel gebied.
   

 • 9 werkboeken met aanvullende dagboekopgaven om thuis uit te werken.
   

 • Een online voortgangsgesprek van 30 minuten voor persoonlijke ondersteuning.
   

 • Gedurende de trainingsdag onbeperkt kruidenthee en/of cafeïnevrije koffie met biologische versnaperingen en een uitgebreide (vegetarische) lunch.
   

 • 3 Video’s met een aanvullende Beyond Yoga les, Meditatieles en Yoga Nidra les.
   

 • Een persoonlijke online eind-evaluatie van 30 minuten.
   

 • Certificaat van deelname.


   

Je mag deze jaartraining per dag betalen of in één keer.
Bij inschrijving voor dit traject ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en ontvang je binnen 24 uur een welkomstmail en factuur.Mochten er vragen zijn of wil je meer helderheid over deze training? Kies dan voor een:
Gratis online 30 minuten gesprek

Waar en Wanneer?

Live Jaar Training - groepsles: max 10 personen
9 Zaterdagen van 09.30 t/m 16.00 uur

 

5 nov – 3 dec 2022 – 14 jan – 11 feb – 11 mrt – 8 april – 13 mei – 10 juni - 8 juli 2023
 

Leslocatie

De leslocatie bevindt zich in de zorgboerderij Erve Sleiderink aan de Harbertweg 1 
7588 RD in Beuningen en is gelegen in het oude boerenlandschap tussen Oldenzaal en Denekamp.

De ingang bevindt zich aan de voorkant, gelegen aan de parkeerplaats (vrij parkeren). De deur is een kwartier van tevoren geopend en je kunt gewoon naar binnen lopen. Vervolgens ga je via de trap naar de eerste verdieping waar je uitkomt in de ontvangstruimte.

 

 

Kom je van ver?
Dicht in de buurt van de yoga locatie zijn er heerlijke natuur campings, een echte boomhut waar je in kunt overnachten of B&B adresjes te vinden:


- Minicamping Damhuis , tegenover de yoga locatie.


- Natuurcamping Olde Kottink 


- Boomhut in Beuningen 
 

Erfgoed Bossem

- De Horst, Rossum 

 

 

De Chakra Jaartraining is niet voor iedereen.....

Wanneer je er niet voor moet gaan kiezen:

 • Als je niet op een open manier naar jezelf wilt gaan kijken want dan zul jij je niet bewust gaan worden van je valkuilen en je blinde vlekken en nooit je problemen en lichamelijke klachten gaan oplossen.
   

 • Als je niet bereid bent om tijd en energie te steken in het ontdekken van jezelf want dan zul je stil komen te staan en nooit worden wie jij werkelijk wil zijn.
   

 • Als je niet bereid bent om de oefeningen en kennis die je opdoet in de praktijk gaat brengen want anders schiet je weer in oude patronen en zul je nooit veranderen.
   

 • Ik haal alles uit mijn kast om jou te helpen datgene in jou wakker te maken wat nodig is om weer dicht bij jezelf te komen en gelukkig te worden. Dus als jij ook bereid bent alles uit jouw kast te halen voor je individuele groei en zelfontwikkeling, dan ben ik er helemaal voor je!

Veelgestelde vragen

Ik ben er nu nog niet aan toe, wordt deze training volgend jaar ook gegeven?


Als het kan wordt deze training ook volgend jaar gegeven. Grote kans dat je dan opnieuw voelt er nog niet aan toe te zijn. Het is misschien een grote stap voor jou om hieraan mee te doen. Je weet nog niet wat je gaat krijgen en dat is eng. Het voelt veiliger om dan maar te blijven zitten waar je zit. En toch is het soms precies waar je voor moet kiezen. Je kunt jezelf dan afvragen of jij je wilt laten leiden door angst of wilt kiezen voor wat jou gelukkig maakt? Kies je voor het tweede, dan is die grote stap zetten onvermijdelijk.
Waarom is dit programma duur?


Dat is een gevoel omdat je nog niet hebt ervaren hoe belangrijk het is om te investeren in de toekomst en in jezelf. De programma’s en trajecten die ik aanbied geven resultaten. Deze resultaten zijn vaak onbetaalbaar. Je leert wat je nodig hebt om relaxter te leven en op jezelf te vertrouwen, te doen wat jij leuk/belangrijk vindt. Je krijgt antwoorden op vragen die je zelf gaat vinden. Belangrijk is dat jij jezelf af gaat vragen wat het je oplevert om op de manier door te gaan zoals het nu is.
Ik kan een aantal lesdagen of lesavonden niet, kan ik die inhalen?


Wat je tijdsindeling aangaat zul je moeten gaan kijken wat voorrang moet krijgen en wat niet. De vraag is dan wat jij jezelf waard vindt om in te investeren en wat jij voor jezelf over hebt. Kijk of je vrij kan nemen van je werk, diensten om kunt ruilen met collega’s, een goede oppas kunt regelen, die ene (belangrijke) afspraak kan verzetten of misschien een combinatie van beide kan maken. Je kan de lessen namelijk niet inhalen.
Ik weet het nog niet….


Van binnen weet je echt wel wat de beste keuze voor je is. Maak de keuze die bij je past, die jou het beste gevoel geeft. Ga uit van succes, vergroot je vertrouwen en laat de behoefte aan garantie los. De enige garantie bestaat als je blijft leven zoals je altijd hebt gedaan en ervaart wat je altijd hebt ervaren. Als je dat niet meer wilt, zorg dan voor een verandering waarbij je een andere ervaring gaat krijgen. En die ga je krijgen, zeker weten! Dus kies voor jouw geluk en het positieve effect wat dit zal hebben op jouw omgeving en de mensen om je heen.
Ik weet het nog steeds niet...


Misschien heb je nog veel meer vragen of bepaalde weerstanden waar je tegenaan loopt. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen en stuur een mailtje naar yoga.oldenzaal@gmail.com zodat we samen kunnen kijken wat voor jou de doorslag zou kunnen zijn om de juiste beslissing te nemen. Want niet iedereen is al zover om een omslag te kunnen maken, dus blijf geen rondjes draaien maar laat het me weten!