IJsland - nieuwsbrief - handtekening erik.jpg
Logo zonder tekst nieuwe website.png

Individuele  Yogalessen
of
Chakra 
Yoga Therapie

Een zoektocht naar balans en heelwording

Het kan zijn dat de groepslessen je niet datgene geven wat je nodig hebt. Misschien heb je het gevoel dat je in de groep onvoldoende kunt groeien, of heb je liever wat persoonlijke aanwijzingen afgestemd op jouw individuele situatie?
Wie weet heb je bepaalde klachten en wens je een meer therapeutische benadering?
Of wil je wat meer de diepte in omdat je geïnteresseerd bent geraakt in de chakra's en je er graag mee zou willen werken?
Dan biedt individuele begeleiding een uitkomst!

Individuele begeleiding

 Je kunt kiezen uit het volgen van:

 

 • Een reguliere Chakra yogales (1,5 uur)
   

 • Een speciaal voor jouw gemaakte Chakra yogales (1,5 uur)
   

 • Een therapeutisch lesprogramma (5 sessies van ruim 2 uur, eventueel uit te breiden met extra sessies)


 


Tijdens een reguliere les krijg je persoonlijk advies. Het is een les zoals deze ook wekelijks aan de groepen wordt gegeven. Er is persoonlijke aandacht en tijd om vragen te beantwoorden.

 


Een speciaal voor jouw gemaakte Chakra yogales zal in het teken staan van jouw wensen en wat je nodig hebt. Na de les evalueren we onder het genot van een kopje thee. 


Een therapeutisch lesprogramma start altijd met een intake. Vervolgens beginnen we met een lesblok van 5 sessies gericht op jouw lichamelijke en/of geestelijke

klachten. Na de sessie is er tijd om vragen te stellen tijdens een kopje thee.
Het is de bedoeling dat er thuis geoefend gaat worden. Hiervoor zijn er uitgewerkte huiswerkopdrachten. Verlenging van het therapeutische programma is mogelijk als duidelijk wordt dat 5 sessies onvoldoende zullen zijn. 

Logo zonder tekst nieuwe website.pngIk stop niet wanneer ik moe ben of honger heb, ik stop wanneer ik klaar ben....
Zonder dat ik er erg in heb, negeer ik de signalen van mijn lichaam... 

Logo zonder tekst nieuwe website.png

De reden om Individuele Yogalessen of
Chakra Yoga Therapie te gaan volgen is..

 Dat jij je zelf beter leert te begrijpen waardoor je levenskracht gaat stromen en je ziel wakker wordt gemaakt. Met als resultaat vernieuwd gelukkig zijn in alles wie jij bent en wat je uit wilt dragen.

Tijdens de begeleiding wordt er uitleg gegeven over jouw eventuele mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades, wat ze kunnen veroorzaken en hoe ze je ervan weerhouden om volledig te leven.


 

_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als yogacoach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met welnessorganisatie Puurenkuur en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

 

Als jij 'JA' zegt tegen individuele begeleiding van Sylvia

 • Ben je op de goede weg naar een beter emotioneel, psychologisch, fysiek en spiritueel welzijn.
   

 • Krijg je diepgaande inzichten in wie je in je kern bent.
   

 • Wordt het pad steeds duidelijker hoe je kunt gaan genieten van een meer geaard, succesvol en bevredigend leven.
   

 • Ga jij jouw blijheid weer voelen die voort zal komen uit het volledig openen van je hart.
   

 • Begin jij je steeds meer op je gemak te voelen met jezelf.

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Investering

 • Een reguliere chakrayogales van 1,5 uur
  Investering 40 euro incl. btw 


   

 • Een speciaal voor jouw gemaakte Chakra yogales van 1,5 uur
  Investering 60 euro
   incl. btw 

   

 • Een therapeutisch lesprogramma (5 sessies van ruim
  2 uur, eventueel uit te breiden met extra sessies)
  Investering.
  Het lesprogramma wordt na een intake opgesteld.
  Investering 60 euro voor de intake, prijs van het programma zelf op aanvraag (een programma is wel goedkoper dan losse lessen).   Chakra Yoga Therapie is geen vervanging van de reguliere medische zorg, wel kan het ondersteunend en/of aanvullend werken.

   

 • Mochten er vragen zijn of wil je meer helderheid over deze training? Kies dan voor een:
  Gratis online 30 minuten gesprek

   

Waar en Wanneer?

Individuele begeleiding gaat op afspraak.
Het is ook mogelijk online te werken.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Klik dan hier.

 

Praktijkruimte aan huis

Brinkstraat 40 
7667 PS Reutum

 

 

 

Wat zeggen anderen over mij

Hellen

Ik besloot om met mijn verkeerde ademhaling/ hyperventilatie (in steeds terugkerende periodes) bij Sylvia om hulp te vragen’.

Sylvia ’s aanpak was heel fijn, haar niet-oordelende luisteren, de combinatie van voelen, denken en bezig zijn met het lijf was voor mij heel prettig. Ik kwam achter dingen van mij zelf die ik niet (meer) wist.

M.b.v. de huiswerkopdrachten en oefeningen nam ik mezelf ook serieus en gaf ik mezelf de tijd en ruimte erachter te komen wat voor mij werkt. Keuzes maken werd daardoor een stuk makkelijker, lijkt alsof ik nog beter op mijn intuïtie durf te vertrouwen. En het belangrijkste…mijn ademhaling gaat weer vanzelf, dat is wel het mooiste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven. Sylvia bedankt!!

 

 

Hiske

De reden om bij Sylvia aan te kloppen was dat ik worstelde met diverse grote levensvragen. Ik merkte dat ik mijzelf "kwijtraakte". Zij heeft mij geholpen door vooral mijzelf aan het werk te zetten en bewust te worden.

Ik heb de sessies als erg prettig ervaren en soms ook zelfs heel bijzonder. Als je het gevoel hebt dat Sylvia jou kan helpen zou ik haar zeker aanraden!

Door de yogalessen ben ik erachter gekomen dat de yoga die Sylvia geeft mij helpt om te leren ontspannen en meer in contact te komen met mijn gevoel.

Debby

SYLVIA heeft mij d.m.v. individuele begeleiding inzicht gegeven in mijn denken, voelen en handelen. Ik heb dit als zeer positief en prettig ervaren. Haar manier van coachen is natuurlijk, afwisselend en realistisch. De yoga-elementen kwamen hierbij goed van pas en gaven mijzelf continue terug hoe belangrijk het voelen is. Er was iedere keer voldoende ruimte voor eigen inbreng en eigen leerpunten. Iedere sessie bij haar voelde prettig en gaf weer nieuwe energie om verder te gaan. SYLVIA BEDANKT