top of page
Yogaweek Almancil.jpg
Logo zonder tekst nieuwe website.png

Retreats

In samenwerking met
wellness organisatie Puurenkuur
begeleid ik


Yogaweekenden
Yogamidweken
Chakra Yoga Retreats
Meditatie Retreats

Retreats

Yogaweekend

Bij een Yogaweekend gaat het om een verblijf in een rustige ontspannen omgeving die jezelf vrijblijvend kunt invullen met wandelen, fietsen, een boek lezen, een saunabezoek of een stad bezoeken, met daarin verdeeld vier yogalessen. 

Waarom zou je een Yogaweekend boeken? 

 • Er even tussenuit 

 • Heerlijke ontspanning 

 • Rust 

 • Beter slapen 

 • Genieten 


Retreat

Bij een Yoga Retreat gaat het om een verblijf in een rustige ontspannen omgeving voor een dag, meerdere dagen, een week of nog langer waar jij je even terug kunt trekken (retreat= terugtrekken) uit de drukke wereld.

In een retreat kun je een groot deel van de dag aan yoga doen of mediteren zonder onderbreking van de buitenwereld. Even tijd voor jezelf, van besef en nieuwe inzichten.

De harmonieuze omgeving wordt vaak ook meegenomen in een Yoga-activiteit. Zo worden er meditatiewandelingen gegeven op het strand of in het bos.
Naast yoga en meditatie wordt er gezonde voeding (vegetarisch, ayurveda) aangeboden. 

In mijn Yoga Retreats vind je:

 1. Elke dag een Zonnegroet 

 2. Yoga (of course :) ) 

 3. Yogaworkshops met een boodschap; gezondheid, levenslust, krachtig zijn, hart en liefde, hoe communiceer ik met de buitenwereld, intuïtie, wat is wijsheid, ect… 

 4. En voor wie maar wil, kan er gedanst worden, ook met degenen die je niet kent. Kan er gek gedaan worden! Mag er langzamer worden gelopen, vooral als je gestrest bent. En verdient elke stap aandacht. 


  Waarom zou je een Yoga Retreat boeken?

   

 • Het drukke leven even loslaten en bij je innerlijke rust komen 

 • Het ontmoeten van gelijkgestemden met een gezamenlijk doel 

 • Dichter bij je eigen natuur 

 • Een investering in jezelf 

 • Het levert je altijd iets op 

Retreats
Wie ben ik als Yogacoach?
_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als yogacoach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met welnessorganisatie Puurenkuur en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

Wat zeggen anderen over mij?

Sanne

Bedankt voor je fijne manier van les geven! Ik weet zeker dat veel mensen er baat bij gaan hebben.
I
k ben anders naar mijn leefpatroon gaan kijken, en probeer de verandering toe te passen.

Niet altijd gemakkelijk omdat je in een bepaalde flow zit.

Ik ben heel blij met de bewustwording! 

 

 

Nathalie

Ik vond het One Day Retreat – Chakra’s, Yoga & Essential Oils een fantastische beleving, eerst de uitleg van Sylvia over de chakra’s ( tjonge wat een deskundigheid, indrukwekkend!) en daarna de yoga oefeningen.

Ook het gedeelte van Bianca m.b.t. de essentiële oliën was heel boeiend.

De sfeer was rustig en liefdevol.

 

Ik heb  door dit retreat ontdekt hoe ik beter in mijn kracht kan komen.

Elke ochtend gaat mijn wandeling met mijn hond nu meer in rust. En gaat er elke dag een druppeltje olie op mijn hart en 2e chakra. En zowaar, ik blijf veel beter in balans.

Marileen en Ingeborg

Een weekend met een gouden randje. Sylvia biedt zachte kracht. Sylvia reikt rust aan, inzichten en laat het proces bij haar cursisten. Een cadeau. Dank je wel. X

Nicole

Najaar Retreat in Bad Domburg van 17-19 nov 2023:
Wat een mooie ervaring! En wat goed dat ik mij dat zelf heb gegeven! Ik was heel moe maar eindig nu met veel meer energie. Ik heb van alles gevoeld en ervaren in mij. Sylvia heeft mij een warm gevoel gegeven, maar dit wist ik natuurlijk al van de yogalessen die ik wekelijks bij haar volg. Heel erg bedankt! 

Ebbe

Really enjoyed this weekend and return home totally ZEN. The pace and level from the yoga lesson was spot on. Sylvia gauged our group exactly what we needed and has a calm soul. We will definitely see her again in future yoga lessons. A big thanks!

bottom of page