Yogaweek Almancil.jpg
Logo zonder tekst nieuwe website.png

Retreats

In samenwerking met
wellness organisatie Puurenkuur
organiseer ik


Yogaweekenden
Yogamidweken
Chakra Yoga Retreats
Meditatie Retreats

Yogaweekend

Bij een Yogaweekend gaat het om een verblijf in een rustige ontspannen omgeving die jezelf vrijblijvend kunt invullen met wandelen, fietsen, een boek lezen, een saunabezoek of een stad bezoeken, met daarin verdeeld vier yogalessen. 

Waarom zou je een Yogaweekend boeken? 

 • Er even tussenuit 

 • Heerlijke ontspanning 

 • Rust 

 • Beter slapen 

 • Genieten 


Retreat

Bij een Yoga Retreat gaat het om een verblijf in een rustige ontspannen omgeving voor een dag, meerdere dagen, een week of nog langer waar jij je even terug kunt trekken (retreat= terugtrekken) uit de drukke wereld.

In een retreat kun je een groot deel van de dag aan yoga doen of mediteren zonder onderbreking van de buitenwereld. Even tijd voor jezelf, van besef en nieuwe inzichten.

De harmonieuze omgeving wordt vaak ook meegenomen in een Yoga-activiteit. Zo worden er meditatiewandelingen gegeven op het strand of in het bos.
Naast yoga en meditatie wordt er gezonde voeding (vegetarisch, ayurveda) aangeboden. 

In mijn Yoga Retreats vind je:

 1. Elke dag een Zonnegroet 

 2. Yoga (of course :) ) 

 3. Yogaworkshops met een boodschap; gezondheid, levenslust, krachtig zijn, hart en liefde, hoe communiceer ik met de buitenwereld, intuïtie, wat is wijsheid, ect… 

 4. En voor wie maar wil, kan er gedanst worden, ook met degenen die je niet kent. Kan er gek gedaan worden! Mag er langzamer worden gelopen, vooral als je gestrest bent. En verdient elke stap aandacht. 
  Waarom zou je een Yoga Retreat boeken?
   

 • Het drukke leven even loslaten en bij je innerlijke rust komen 

 • Het ontmoeten van gelijkgestemden met een gezamenlijk doel 

 • Dichter bij je eigen natuur 

 • Een investering in jezelf 

 • Het levert je altijd iets op 

Dat is allemaal mogelijk als..

Dat is allemaal mogelijk als..

 
 
_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als yogacoach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met welnessorganisatie Puurenkuur en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

Wat zeggen anderen over mij?

Sanne

Bedankt voor je fijne manier van les geven! Ik weet zeker dat veel mensen er baat bij gaan hebben.
I
k ben anders naar mijn leefpatroon gaan kijken, en probeer de verandering toe te passen.

Niet altijd gemakkelijk omdat je in een bepaalde flow zit.

Ik ben heel blij met de bewustwording! 

 

 

Irene

Onze tweede ontmoeting Sylvia, en wat een fijn weerzien! Dankzij jou voel ik mij helemaal opgeladen en heb veel nieuwe dingen geleerd. Dankjewel voor je lieve zijn en mooie energie.

Marileen en Ingeborg

Een weekend met een gouden randje. Sylvia biedt zachte kracht. Sylvia reikt rust aan, inzichten en laat het proces bij haar cursisten. Een cadeau. Dank je wel. X

Marjolein

Zo gespannen als ik aan het weekend begon, zo rustig en ontspannen ga ik naar huis. Heel erg bedankt voor het aarden!

Ebbe

Really enjoyed this weekend and return home totally ZEN. The pace and level from the yoga lesson was spot on. Sylvia gauged our group exactly what we needed and has a calm soul. We will definitely see her again in future yoga lessons. A big thanks!