Zen Stones

1. Beyond Yoga programma 

De weg naar inner stillness

10 weken avond programma
 

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Je hebt geestelijke en lichamelijke klachten die je maar niet kunt plaatsen…

Elke ochtend als je wakker wordt voel jij je somber, doodmoe, stijf en stram. Je moet jezelf letterlijk en figuurlijk uit bed slepen en je hebt nog de hele dag te gaan….dit wil je niet meer..
Het gissen naar wat er aan de hand is ben je helemaal zat, en je wilt eindelijk eens duidelijkheid want wie weet is er een diepere oorzaak voor jouw problemen.

Je hebt nu definitief de knoop doorgehakt door te besluiten jezelf te voelen en te ervaren zodat jij voorgoed gaat ontdekken wat er werkelijk speelt. En vol vertrouwen jouw eerste stappen kunt zetten naar happiness en geluk waardoor je klachten gaan verdwijnen.

Herkenbaar?

1 Je voelt je onrustig en onzeker en je zit het meest van de tijd in je hoofd. Hele verhalen kunnen zich daar afspelen, doemscenario’s die er voor zorgen dat jij het contact met jezelf verliest en dat is het laatste wat je wilt.   

 

2 Door het gepieker geloof je niet meer in jezelf, voel jij je gespannen, heb je allerlei lichamelijke klachten ontwikkelt en heb je moeite met de ademhaling.     

 

3 Omdat zorgzaamheid in je systeem zit, sta je altijd voor iedereen klaar en ga je veel te vaak over je grenzen heen. En dat maakt dat jij je nu doodmoe voelt en ’s avonds uitgeput op de bank ligt.

 

4 Je voelt je niet altijd gesteund door je partner….van binnen voelt het dan leeg, een onvervuld verlangen en dat maakt je hart verdrietig en geeft spanning tussen je schouderbladen en in je armen.

 

5 Het kost je ontzettend veel moeite om met je dierbaren te praten over je behoeften omdat jij de hele tijd dat stemmetje hoort die zegt wat een belachelijk figuur je zult gaan slaan. Door de stress die dit geeft voelt je keel en nekgebied ontzettend verkrampt.

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Je voelt je onrustig en onzeker en je zit het meest van de tijd in je hoofd. Hele verhalen kunnen zich daar afspelen.... 

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Je hebt stemmetjes en ellenlange verhalen in je hoofd, die zich steeds weer herhalen…

En dat kan er dan zo uit zien;

Heb ik het nu wel goed gedaan? Ja hoor, je kunt het met een gerust hart loslaten...Kwam het wel goed over? Volgens mij wel...Zouden ze me nog wel aardig vinden of vinden ze me nu een zeikerd? Dat weet ik niet…Zijn ze teleurgesteld in mij en hoe ik deed? Zij zijn zo beheerst en intellectueel en ik zo chaotisch en flap er alles uit…

En zo ga je denken en geloven dat je niks waard bent. Je gaat je minder voelen dan de ander.
Van binnen blokkeer je; je zet het stromen van je energie vast. Dat maakt dat jij je onrustig gaat voelen, je krijg hoofdpijn en allerlei lichamelijke klachten….

En dat wil je niet meer! Je wilt het krampachtige loslaten. Je wilt uit je hoofd en in je lijf. Naar die onverstoorde staat waar je tot rust komt.
Ik leer je hoe jij je in je hart kunt laten zakken en voelen wie je écht bent. Ik geef je de kennis hoe jij jezelf kunt voelen, jezelf kunt bevrijden van spanningen en al datgene wat niet van jou is!

 

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je een manier gaat leren om uit je hoofd te komen, je gedachten los te kunnen laten en contact te kunnen maken met je lichaam, je kalmte en wat er werkelijk toe doet?
   

 • Jij jezelf letterlijk houvast en ruggensteun kunt geven zodat jij steviger met je voeten op de grond gaat komen en het vertrouwen in jezelf terug gaat krijgen? Jouw lichamelijke klachten zullen verdwijnen?
   

 • Jij beter voor jezelf gaat zorgen door je grenzen neer te zetten. Jij de balans terug gaat vinden tussen zorg voor jezelf en de ander en jij daardoor minder uitgeput zult zijn?
   

 • Jij vrijheid in je borst/rug gebied gaat voelen en daardoor spanningen kunt loslaten waardoor je beter in contact gaat komen met je weggestopte gevoelens?
   

 • Jij zonder blikken of blozen kunt vragen wat je nodig hebt omdat je niet meer luistert naar dat irritante stemmetje in je hoofd, maar naar jezelf?


 

Dat is allemaal mogelijk als..

Jij kiest voor “het Beyond Yoga Programma”. Dit is niet de clubhuis yoga die velen gewend zijn met een warming-up, fysieke houdingen en een ontspanningsoefening op het eind. 

Maar een 100 % resultaatgericht body, mind en soul programma die alle ingrediënten bevat om jou letterlijk en figuurlijk te gaan helpen weer in contact te komen met jouw innerlijke rust, de ontspanning in je lichaam, jouw levenskracht, de liefde voor jezelf en je zelfvertrouwen.


Het Beyond Yoga Programma nodigt jou van harte uit om jezelf te gaan ervaren onder begeleiding van een ervaringsdeskundige die als geen ander weet hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

 


 

De reden om dit uitzonderlijke speciale programma te volgen is..

je kennis te laten maken met een bijzondere veilige, toegankelijke en therapeutische vorm van chakra yoga. Het omspant lichaam, geest en ziel.

Als ons lichaam gezond en open is en onze energie vrijelijk kan stromen, zijn wij dat ook – fysiek, emotioneel en in onze relaties. Maar wanneer lichaam en energie worden geblokkeerd door letsel, ziekte of het loskoppelen van anderen, kunnen we niet ons beste zelf zijn. 

De filosofie en de praktische oefeningen uit de chakra yoga, de psychologie van de chakra’s en de bio-energetica zullen je nieuwe waarnemingen en inzichten geven, die nodig zijn om je problemen aan te kunnen pakken. En dit is absoluut niet zweverig of geitenwollensokken abracadabra…..

Het resultaat is heling van je lichaam en geest; bewustwording, heel veel informatie over jezelf en persoonlijke groei.

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Ik leer je hoe jij je in je hart kunt laten zakken en voelen wie je écht bent…

Logo zonder tekst nieuwe website.png
_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als coach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met een welnessorganisatie en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

 

Na het volgen van het Beyond Yoga Programma

 • Heb jij technieken geleerd hoe jij je gedachten tot rust kunt laten komen in je eigen dagelijkse leven zodat je rust ervaart en helder wordt. En daardoor beter bij jezelf kunt blijven en je niet meer laat manipuleren door wat een ander vind of zegt. 
   

 • Voel jij je meer ontspannen en in balans. Ben je vertrouwd geraakt met je lichaam en kun jij d.m.v. oefeningen voor meer grond zorgen onder je voeten. Hierdoor schat jij jezelf hoger in, in plaats van lager..
   

 • Ben je in contact gekomen met je eigen krachtige energie waardoor jij je sterk bent gaan voelen en meer voor jezelf durft op te komen, voor jezelf durft te gaan staan en nee kunt zeggen tegen de ander.
   

 • Voel je meer ruimte en rust in je borstgebied waardoor er een diepere ademhaling is ontstaan. Sta je meer open voor wat er binnen in je speelt  en kom je in verbinding met de liefde voor jezelf, je behoeftes en verlangens. 
   

 • Ontstaat er een stromende energie in je keelgebied die jou bewust maakt dat jij je mag uiten, en dat jij word gehoord. Jij jouzelf mag zijn en mag zeggen wat je bedoelt.

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Investering

De eerste les van het programma is een kennismakingsles. Je bijdrage voor de kennismakingsles is 12 euro. De investering voor het hele programma (inclusief de kennismakingsles) is 227 euro en daar krijg jij voor:
 

 • 10 live Beyond Yoga lessen van 1 uur en drie kwartier waarin naast yoga ook meditatie en yoga  wandelingen worden gegeven.
   

 • 3 mooie video’s met complete Beyond Yoga lessen ter waarde van 68 euro.
   

 • Theepotje met BIO kruidenthee (zonder cafeïne) met heerlijke biologische versnaperingen.
   

 • Bij elke start van de les een vraag, antwoord en info sessie.
   

 • Elke week een inspiratievraag om thuis over na te denken of in te zetten waarin jij je bewustzijn gaat ontwikkelen wat betreft je wensen, gevoelens en relaties met anderen.Betalen in termijnen is mogelijk!
 

 • In 2 termijnen van 113,50 euro


Bij betaling in termijnen worden 25,- extra administratiekosten in rekening gebracht.

Waar en Wanneer?

Start data Beyond Yoga Programma 2021
(10 weken avond programma)
- 17 maart
- 2 juni
- 8 december


Live Groepslessen:
– 2 groepen;
Woensdagavond 18.30 t/m 20.15 uur
Woensdagavond 20.30 t/m 22.15 uur


Adres: Harbertweg 1 7588 RD in Beuningen (OV)


Individueel Online Yoga Beyond programma:
Op afspraak

Mochten er vragen zijn of wil je meer helderheid over dit traject? Wil je me leren kennen, kennis maken met mijn werkwijze? Klik dan op onderstaande link en geef me alvast aan waar je duidelijkheid over wilt hebben. Ik help je sowieso door je minimaal 2 individuele aanwijzingen te geven, helemaal afgestemd op jouw situatie….
 

Dit Beyond Yoga Programma is niet voor iedereen…..

       Wanneer je er niet voor moet gaan kiezen:

 • Als je niet op een open manier naar jezelf wilt gaan kijken want dan zul jij je niet bewust gaan worden van je valkuilen en je blinde vlekken en nooit je problemen en lichamelijke klachten gaan oplossen.
   

 • Als je niet bereid bent om tijd en energie te steken in het ontdekken van jezelf want dan zul je stil komen te staan en nooit worden wie jij werkelijk wil zijn.
   

 • Als je niet bereid bent om de oefeningen en kennis die je opdoet in de praktijk gaat brengen want anders schiet je weer in oude patronen en zul je nooit veranderen.
   

 • Ik haal alles uit mijn kast om jou te helpen datgene in jou wakker te maken wat nodig is om weer dicht bij jezelf te komen en gelukkig te worden. Dus als jij ook bereid bent alles uit jouw kast te halen voor je individuele groei en zelfontwikkeling, dan ben ik er voor je!

Veelgestelde vragen

Ik ben er nu nog niet aan toe, wordt dit programma/traject volgend jaar ook gegeven?


Net als mijn andere trajecten start ik dit programma meerdere keren per jaar. En als het kan ook volgend jaar. Grote kans dat je dan ook voelt er nog niet aan toe te zijn. Het is misschien een grote stap voor jou om hieraan mee te doen. Je weet nog niet wat je gaat krijgen en dat is eng. Het voelt veiliger om dan maar te blijven zitten waar je zit. En toch is het soms precies waar je voor moet kiezen. Je kunt jezelf dan afvragen of jij je wilt laten leiden door angst of wilt kiezen voor wat jou gelukkig maakt? Kies je voor het tweede, dan is die grote stap zetten onvermijdelijk.
Waarom is dit programma duur?


Dat is een gevoel omdat je nog niet hebt ervaren hoe belangrijk het is om te investeren in de toekomst en in jezelf. De programma’s en trajecten die ik aanbied geven resultaten. Deze resultaten zijn vaak onbetaalbaar. Je leert wat je nodig hebt om relaxter te leven en op jezelf te vertrouwen, te doen wat jij leuk/belangrijk vindt. Je krijgt antwoorden op vragen die je zelf gaat vinden. Belangrijk is dat jij jezelf af gaat vragen wat het je oplevert om op de manier door te gaan zoals het nu is.
Ik kan een aantal lesdagen of lesavonden niet, kan ik die inhalen?


Wat je tijdsindeling aangaat zul je moeten gaan kijken wat voorrang moet krijgen en wat niet. De vraag is dan wat jij jezelf waard vindt om in te investeren en wat jij voor jezelf over hebt. Kijk of je vrij kan nemen van je werk, diensten om kunt ruilen met collega’s, een goede oppas kunt regelen, die ene (belangrijke) afspraak kan verzetten of misschien een combinatie van beide kan maken. Je kan de lessen namelijk niet inhalen.
Ik weet het nog niet….


Van binnen weet je echt wel wat de beste keuze voor je is. Maak de keuze die bij je past, die jou het beste gevoel geeft. Ga uit van succes, vergroot je vertrouwen en laat de behoefte aan garantie los. De enige garantie bestaat als je blijft leven zoals je altijd hebt gedaan en ervaart wat je altijd hebt ervaren. Als je dat niet meer wilt, zorg dan voor een verandering waarbij je een andere ervaring gaat krijgen. En die ga je krijgen, zeker weten! Dus kies voor jouw geluk en het positieve effect wat dit zal hebben op jouw omgeving en de mensen om je heen.
Ik weet het nog steeds niet...


Misschien heb je nog veel meer vragen of bepaalde weerstanden waar je tegenaan loopt. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen en stuur een mailtje naar yoga.oldenzaal@gmail.com zodat we samen kunnen kijken wat voor jou de doorslag zou kunnen zijn om de juiste beslissing te nemen. Want niet iedereen is al zover om een omslag te kunnen maken, dus blijf geen rondjes draaien maar laat het me weten!

 

Wat zeggen anderen over mij?

Sanne

Bedankt voor je fijne manier van les geven! Ik weet zeker dat veel mensen er baat bij gaan hebben.

Ik vond het een fijne 10 weken, veel van geleerd. 

Jouw praktijkvoorbeelden zijn heel fijn, en herkenbaar. Dit zet mezelf aan het denken, en ik herkende bepaalde dingen bij mezelf. 

Op deze manier kon ik bepaalde "pijntjes" goed herkennen bij mezelf, en herleiden waar het weg komt. Ik ben anders naar mijn leefpatroon gaan kijken, en probeer de verandering toe te passen.

Niet altijd gemakkelijk omdat je in een bepaalde flow zit.

Ik ben heel blij met de bewustwording! 

 

 

Irene

Onze tweede ontmoeting Sylvia, en wat een fijn weerzien! Dankzij jou voel ik mij helemaal opgeladen en heb veel nieuwe dingen geleerd. Dankjewel voor je lieve zijn en mooie energie.

Marileen en Ingeborg

Een weekend met een gouden randje. Sylvia biedt zachte kracht. Sylvia reikt rust aan, inzichten en laat het proces bij haar cursisten. Een cadeau. Dank je wel. X

Marjolein

Zo gespannen als ik aan het weekend begon, zo rustig en ontspannen ga ik naar huis. Heel erg bedankt voor het aarden!

Ebbe

Really enjoyed this weekend and return home totally ZEN. The pace and level from the yoga lesson was spot on. Sylvia gauged our group exactly what we needed and has a calm soul. We will definitely see her again in future yoga lessons. A big thanks!

Aanmeldingsformulier