Beyond Yoga Trainingen - Devils marbles

2. Terug naar je Levensbron Programma

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Duidelijkheid krijgen over jezelf


Drie maanden avondprogramma

Gevoelig, spiritueel, creatief, open en sterk mens, je hebt nog niet alle antwoorden op je vragen...

De mensen om jou heen bewonderen jou om wie je bent, om wat je geeft en om wat je hebt. Je oogt sterk want je straalt uit dat je niemand nodig hebt. Maar van binnen weet je dat dit eigenlijk een masker is om te bedekken waar je naar verlangt.

Je hebt cursussen gevolgd voor bewustwording, rust en ontspanning maar nu wil je meer de diepte in met jezelf. Je wilt nu eindelijk actie gaan ondernemen om er achter zien te komen wat jij nu precies nodig hebt, want dat heb je nog niet helemaal duidelijk voor jezelf. Je beslissing staat vast, je hebt je jas al aan gedaan en je bent nu klaar voor gericht zelfonderzoek!

Typisch jij?

 • Je weet inmiddels heel goed hoe jij bij jezelf kunt blijven. Maar in sommige situaties lukt het je maar niet om standvastig te zijn en dat neem jij jezelf achteraf ontzettend kwalijk. Je hebt toch niet voor niets aan yoga, mindfulness en bewustzijnstraining gedaan?

   

 • Ondanks dat jij nu voor jezelf kiest strijk je toch nog teveel over je hart om de ander een prettig gevoel te kunnen geven en zet jij jezelf op de laatste plaats. Teleurgesteld vraag jij jezelf af waarom je steeds weer overstag gaat... ?

   

 • Je hebt jezelf ontwikkeld als een sterke en krachtige persoonlijkheid en je staat de mensen om je heen graag bij met je kennis en je wijsheid. Alleen kost het je bakken energie en dat maakt dat je soms dagen last hebt van extreme moeheid.

   

 • Voor ieders verhaal heb jij een luisterend oor, waardoor mensen zich gehoord en gezien voelen. Je bent nu ook begonnen je eigen verhaal te vertellen maar je voelt je hierover nog wat onzeker en je wilt graag leren hoe je dit met meer zelfvertrouwen zou kunnen aanpakken.

   

 • Je bent een spiritueel mens en je kunt heel goed invoelen wat de ander nodig heeft. Maar eerlijk is eerlijk; eigenlijk wil jij heel graag weten hoe jij jezélf zou kunnen voelen en daar ook op kunt vertrouwen. Zodat je weet welke richting je moet gaan. Daar ben je voor jezelf nog niet echt uit.

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Ondanks dat jij nu voor jezelf kiest strijk je toch nog teveel over je hart om de ander een prettig gevoel te kunnen geven en zet jij jezelf op de laatste plaats....

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Je hebt een bijzonder zintuig om te voelen wat de  mensen om jou heen innerlijk nodig hebben.

En je bedoeling is hier heel veel mensen mee te helpen...
Maar wel graag met een ingebouwde censor die jou op tijd waarschuwt dat jij jezelf aan het verliezen bent en een knop die je in kunt drukken om bij jezelf te kunnen blijven...
 
Ik leer je - om die censor in te bouwen en hoe je die 'bij jezelf blijf' knop kunt gaan bedienen.
Te weten hoe jij je hier zelf mee kunt gaan werken om jezelf te beschermen zou toch helemaal geweldig zijn!

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Kies jij voor zelfonderzoek als..

 • Jij jouw energie zou kunnen versterken, jezelf een blijvende basis zou kunnen geven om stabiel te blijven in die moeilijke situaties waarin je voelt dat je weer van jezelf wordt afgeleid?
   

 • Je minder snel gaat buigen om anderen te plezieren? Je initiatief leert te nemen door in beweging te komen voor jezelf, en dingen gaat doen die jij leuk vindt vanuit je eigen bron van liefde?  
   

 • Je actief voor jezelf leert te zorgen en duidelijke grenzen durft neer te zetten zonder de angst om de ander die je hulp nodig heeft te kwetsen of te verliezen? Hierdoor de energie bij jou blijft en je moeheid gaat verdwijnen?  
   

 • Je gaat beseffen dat er een overvloed van liefde voor je is? Jij jezelf niet meer afwijst, de realiteit gaat leren zien en liefde en aandacht voor jezelf in gaat zetten?
   

 • Je leert hoe jij je innerlijke zintuigen weer leert te openen i.p.v. ze naar buiten te richten en op je intuïtie kunt vertrouwen zonder hier over te hoeven twijfelen? Zodat je eindelijk richting kunt gaan geven aan je leven en je doelen kunt gaan verwezenlijken? 

Er gaat gegarandeerd meer duidelijkheid komen als..

Jij besluit om voor het Terug naar je Levensbron Programma te kiezen.
Waarin ik je ga leren om in contact te komen én te blijven met de bron in jezelf.

Het zoekende gevoel zal gaan verdwijnen omdat er helder wordt waarom het moeilijk is om in bepaalde situaties niet bij jezelf te kunnen blijven. 

Beeld je eens in hoe het zou zijn als jij tijdens een vervelend voorval vol zelfvertrouwen een onwankelbare houding kunt aannemen, en onverstoorbaar uit kunt spreken wat jij nodig hebt en waar jij voor staat? Zonder te twijfelen, zonder jezelf iets te verwijten?

Ik als ervaringsdeskundige ben je hierin voor gegaan en weet wat het betekent om regisseur van jezelf en van je leven te kunnen zijn. Via dit doelgerichte programma help ik je graag verder.

Want wat gebeurt er als je nu niets doet? Als je alles bij het oude laat? Kun jij het verdragen als je er nog maanden een potje van blijft maken? 

 

De reden om dit uitzonderlijke speciale traject te volgen is

je kennis te laten maken met een bijzondere veilige, toegankelijke en therapeutische vorm van persoonlijke ontwikkeling. Het omspant lichaam, geest en ziel.

Als ons lichaam gezond en open is en onze energie vrijelijk kan stromen, zijn wij dat ook – fysiek, emotioneel en in onze relaties. Maar wanneer lichaam en energie worden geblokkeerd door letsel, ziekte of het loskoppelen van jezelf en/of anderen, kunnen we niet ons beste zelf zijn. 

De filosofie en de praktische oefeningen uit de chakra yoga, de psychologie van de chakra’s en de bio-energetica zullen je nieuwe waarnemingen en inzichten geven, die nodig zijn om je problemen aan te kunnen pakken. En dit is absoluut niet zweverig of geitenwollensokken abracadabra…..

Het resultaat is heling van je lichaam en geest; bewustwording, heel veel informatie over jezelf en persoonlijke groei.

 

_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als coach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met een welnessorganisatie en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

 

Na het volgen van het ‘Terug naar je Levensbron Programma’

 • Is er meer duidelijkheid over jezelf. Je hebt je eigen persoon nu écht goed leren kennen (karakterstructuur) en je weet nu precies waarom je steeds van jezelf (je bron) werd weggedreven. Dat maakt dat je meer grip op jezelf, de ander en je leven hebt gekregen. Je weet nu wat je moet doen en wat je niet moet doen, en dat voelt in één woord geweldig! 
   

 • Beschik jij over een gezond, ruim en stevig lichaam waardoor jij je energie en je levenslust kunt voelen en kunt laten stromen, en als het nodig is beter vast kunt houden. Heb jij de basis in jezelf terug gevonden, zorg je beter voor jezelf en je behoeften.
   

 • Heb jij jouw vaste patronen helder waarin jij voor je gevoel vast zat. Hierdoor houd jij jezelf beter in evenwicht.
   

 • Ben jij opgebloeid net als een bloem in een tuin. Nieuwe mogelijkheden zijn naar boven gekomen en daardoor sta jij nu in je volle levenskracht en ben jij in verbinding met je échte zelf. 
   

 • Heb jij geleerd hoe je bij je eigen gevoelens en verlangens kunt komen. Durf je op je eigen intuïtie te vertrouwen en je talenten in te zetten voor datgene waar je naar toe wilt.  

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Investering

De investering is 497 euro en daar krijg jij voor:
 

 • Voorafgaand aan het programma:
  Een online intake van 60 minuten om jou wensen vast te stellen.
   

 • 5 x een live avond programma met een verscheidenheid aan technieken; van gesprekken, schrijfopdrachten en bio-energetische oefeningen tot kunst, yoga en muziek. Het programma wordt bij mij in de cursusruimte gegeven afgewisseld met buiten in de natuur zijn.
    

 • 5 mooie video's met complete Beyond Yoga lessen.
   

 • Theepotje met BIO kruidenthee/theebloem (Chinese kwaliteitsthee, cafeïnevrij) met een theeblik van Mingtea en heerlijke biologische versnaperingen.
   

 • 5 werkboeken met extra uitwerkoefeningen voor thuis.
   

 • Een prachtig vormgegeven notitieboek.
   

 • Een persoonlijke online eind-evaluatie van 30 minuten.
   

 • Certificaat van deelname.

 
Betalen in termijnen is mogelijk!

 • In 2 termijnen van 248,50 euro

 • In 3 termijnen van 165,67 euro


Bij betaling in termijnen worden 25,- extra administratiekosten in rekening gebracht.

 

Waar en Wanneer?

Live groepsavond:
Donderdag 19.30 t/m 22.00 uur


*19 nov - 3 dec 2020 - 11 feb - 4 mrt - 18 mrt 2021

*25 mrt - 8 april - 22 april - 20 mei - 3 juni 2021


Adres:
Harbertweg 1 
7588 RD in Beuningen (OV)Mochten er vragen zijn of wil je meer helderheid over dit traject? Wil je me leren kennen, kennis maken met mijn werkwijze? Klik dan op onderstaande link en geef me alvast aan waar je duidelijkheid over wilt hebben. Ik help je sowieso door je minimaal 2 individuele aanwijzingen te geven, helemaal afgestemd op jouw situatie….

Het ‘Terug naar Je ware zelf Traject’ is niet voor iedereen….

Wanneer je er niet voor moet gaan kiezen:

Als je niet op een open manier naar jezelf wilt gaan kijken want dan zul jij je niet bewust gaan worden van je valkuilen en je blinde vlekken en nooit je problemen en lichamelijke klachten gaan oplossen.

Als je niet bereid bent om tijd en energie te steken in het ontdekken van jezelf want dan zul je stil komen te staan en nooit worden wie jij werkelijk wil zijn.

Als je niet bereid bent om de oefeningen en kennis die je opdoet in de praktijk gaat brengen want anders schiet je weer in oude patronen en zul je nooit veranderen.

Ik haal alles uit mijn kast om jou te helpen datgene in jou wakker te maken wat nodig is om weer dicht bij jezelf te komen en gelukkig te worden. Dus als jij ook bereid bent alles uit jouw kast te halen voor je individuele groei en zelfontwikkeling, dan ben ik er helemaal voor je!

Veelgestelde vragen

Ik ben er nu nog niet aan toe, wordt dit programma/traject volgend jaar ook gegeven?


Net als mijn andere trajecten start ik dit programma meerdere keren per jaar. En als het kan ook volgend jaar. Grote kans dat je dan ook voelt er nog niet aan toe te zijn. Het is misschien een grote stap voor jou om hieraan mee te doen. Je weet nog niet wat je gaat krijgen en dat is eng. Het voelt veiliger om dan maar te blijven zitten waar je zit. En toch is het soms precies waar je voor moet kiezen. Je kunt jezelf dan afvragen of jij je wilt laten leiden door angst of wilt kiezen voor wat jou gelukkig maakt? Kies je voor het tweede, dan is die grote stap zetten onvermijdelijk.
Waarom is dit programma duur?


Dat is een gevoel omdat je nog niet hebt ervaren hoe belangrijk het is om te investeren in de toekomst en in jezelf. De programma’s en trajecten die ik aanbied geven resultaten. Deze resultaten zijn vaak onbetaalbaar. Je leert wat je nodig hebt om relaxter te leven en op jezelf te vertrouwen, te doen wat jij leuk/belangrijk vindt. Je krijgt antwoorden op vragen die je zelf gaat vinden. Belangrijk is dat jij jezelf af gaat vragen wat het je oplevert om op de manier door te gaan zoals het nu is.
Ik kan een aantal lesdagen of lesavonden niet, kan ik die inhalen?


Wat je tijdsindeling aangaat zul je moeten gaan kijken wat voorrang moet krijgen en wat niet. De vraag is dan wat jij jezelf waard vindt om in te investeren en wat jij voor jezelf over hebt. Kijk of je vrij kan nemen van je werk, diensten om kunt ruilen met collega’s, een goede oppas kunt regelen, die ene (belangrijke) afspraak kan verzetten of misschien een combinatie van beide kan maken. Je kan de lessen namelijk niet inhalen.
Ik weet het nog niet….


Van binnen weet je echt wel wat de beste keuze voor je is. Maak de keuze die bij je past, die jou het beste gevoel geeft. Ga uit van succes, vergroot je vertrouwen en laat de behoefte aan garantie los. De enige garantie bestaat als je blijft leven zoals je altijd hebt gedaan en ervaart wat je altijd hebt ervaren. Als je dat niet meer wilt, zorg dan voor een verandering waarbij je een andere ervaring gaat krijgen. En die ga je krijgen, zeker weten! Dus kies voor jouw geluk en het positieve effect wat dit zal hebben op jouw omgeving en de mensen om je heen.
Ik weet het nog steeds niet...


Misschien heb je nog veel meer vragen of bepaalde weerstanden waar je tegenaan loopt. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen en stuur een mailtje naar yoga.oldenzaal@gmail.com zodat we samen kunnen kijken wat voor jou de doorslag zou kunnen zijn om de juiste beslissing te nemen. Want niet iedereen is al zover om een omslag te kunnen maken, dus blijf geen rondjes draaien maar laat het me weten!

 

Wat zeggen anderen over mij?

Vera

Ik wil Sylvia bedanken voor de mooie en helende lessen, het maakt me een ander mens.

Irene

Onze tweede ontmoeting Sylvia, en wat een fijn weerzien! Dankzij jou voel ik mij helemaal opgeladen en heb veel nieuwe dingen geleerd. Dankjewel voor je lieve zijn en mooie energie.

Marileen en Ingeborg

Een weekend met een gouden randje. Sylvia biedt zachte kracht. Sylvia reikt rust aan, inzichten en laat het proces bij haar cursisten. Een cadeau. Dank je wel. X

Marjolein

Zo gespannen als ik aan het weekend begon, zo rustig en ontspannen ga ik naar huis. Heel erg bedankt voor het aarden!

Ebbe

Really enjoyed this weekend and return home totally ZEN. The pace and level from the yoga lesson was spot on. Sylvia gauged our group exactly what we needed and has a calm soul. We will definitely see her again in future yoga lessons. A big thanks!