Beyond Yoga Trainingen - Devils marbles
Logo zonder tekst nieuwe website.png
Nieuwe data zijn al bekend voor 2022 :) 
Scroll ff naar beneden!

"CHARGE"
Ons onderliggende energieveld

Hoe kun jij jouw energie gebruiken voor wie jij wilt zijn?


Drie maanden (let wel!) aards traject

Je hebt cursussen gevolgd voor bewustwording...

 
...maar nu wil je meer de diepte in met jezelf.
Je hebt gelezen over de chakra's; de energiecentra, en gevoeld dat er energie door je lichaam stroomt. Maar je hebt er nog nooit mee gewerkt.
Je bent nieuwsgierig geworden en wilt er graag wat meer over weten. Wat ze voor jou en anderen kunnen betekenen. 
Je beslissing staat vast, je hebt je jas al aan gedaan en je bent nu klaar voor gericht zelfonderzoek!

Wanneer blokkeer jij onbewust je Charge/energie?

 • Blokkeer jij tijdens een stimulerende prikkel?

  Jij bent iemand die het liefst situaties vermijdt die ongemakkelijk voelen. Na een lange dag vol stress neem je thuis gelijk een glas wijn omdat je er niet nog heel veel bij kunt hebben....


   

 • Blokkeer jij tijdens het bewegen naar een piek toe?

  Jij bent iemand die het niet toestaat dat de ruzie tussen jou en je partner te beladen wordt omdat er bijvoorbeeld teveel spanning aanwezig is.  


   

 • Blokkeer jij tijdens een ontladingsfase?

  Want dan heb je geen controle meer over wat er gebeurt...Het kan zijn dat je in blinde razernij schiet...dus je verbergt datgene wat er in je zit..


   

 • Blokkeer je tijdens een ontspanningsfase?

  Het kan namelijk zijn dat dit een reis is naar het onbekende waarin jij je heel fragiel en kwetsbaar kan voelen. Je bescherming is dan volledig weg.

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Energy is the living, vibrating ground of your being, and it is your body's natural self-healing elixir, its natural medicine.
Donna Eden

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Als we dus in bovenstaande fases
onbewust geblokkeerd zijn,

-Zijn we geremd om ons volledig op te laden of te ontladen.
-Als we de prikkel afremmen moeten we onze omgeving onder controle houden.
-Als we de opbouw van spanning afremmen, dan kunnen we niet in onze volheid komen.
-Als we niet kunnen ontladen, blijven we met teveel spanning/charge zitten en zetten we dit vast in onze spieren.
 
Zou jij willen weten waarom jij jouw charge in één van bovenstaande fases blokkeert? 

 

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Kies jij voor zelfonderzoek als..

 • Jij jouw Charge (vitale energie) zou leren kennen? 
  Jij jezelf heel gemakkelijk op zou kunnen laden of heel gemakkelijk zou kunnen ontladen?

   

 • Jij kennis gaat ontvangen over jouw Chakra systeem?
  Jij de invloed van jouw Charge op jouw chakra's zou weten? 
   

 • Jij via jouw benen Charge het lichaam binnen zou kunnen laten komen en jij deze energie gaat helpen door je lichaam te laten stromen? Jij jouw energie zou kunnen opwekken en effectief zou kunnen gaan sturen? 
   

 • Jij gaat voelen dat de Charge van liefde de meest krachtige vorm van charge is die je mag ontvangen, en de basis is voor onze gezondheid?
   

 • Jij duidelijkheid gaat krijgen hoe jij je verbeelding aan kunt boren en de kracht van visualisatie leert gebruiken om jouw Charge (energie/lading) te sturen?

Er gaat gegarandeerd meer duidelijkheid komen als..

Jij besluit om voor het (let wel!) aardse Traject Charge te kiezen.
Waarin ik je ga leren om in contact te komen met jouw Charge, een geweldige vitale energie.

Als je leert hoe deze energie werkt in onze innerlijke psychologie ga je beseffen waarom je de dingen doet wie jij doet. Waarom jij de ene keer helemaal kapot bent en de andere keer een doorbraak hebt en geweldig presteert. Kom jij te weten wat de kern is van de waarheid van spirituele ervaringen. Ga jij begrijpen wat jou angstig en depressief maakt. Snap je waardoor je verliefd raakt of waarom jij juist dit gevoel wilt vermijden. En ga jij er achter komen wat het is wat jij werkelijk zoekt?

Ik als ervaringsdeskundige ben je hierin voor gegaan en heb geleerd hoe je met het onderliggende energieveld kunt werken waardoor je een super waardevolle sleutel in handen hebt om je geest en lichaam in balans te brengen. 


 

De reden om dit uitzonderlijke speciale traject te volgen is

je kennis te laten maken met een bijzondere veilige, toegankelijke en therapeutische vorm van persoonlijke ontwikkeling. Het omspant lichaam, geest en ziel.

Als ons lichaam gezond en open is en onze energie vrijelijk kan stromen, zijn wij dat ook – fysiek, emotioneel en in onze relaties. Maar wanneer lichaam en energie worden geblokkeerd door letsel, ziekte of het loskoppelen van jezelf en/of anderen, kunnen we niet ons beste zelf zijn. 

De filosofie en de praktische oefeningen uit de chakra yoga, de psychologie van de chakra’s en de bio-energetica zullen je nieuwe waarnemingen en inzichten geven, die nodig zijn om je problemen aan te kunnen pakken. En dit is absoluut niet zweverig of geitenwollensokken abracadabra…..

Het resultaat is heling van je lichaam en geest; bewustwording, heel veel informatie over jezelf en persoonlijke groei.

 

_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als coach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met een welnessorganisatie en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

 

Na het volgen van het Traject Charge..

 • Is er meer duidelijkheid over jezelf. Je hebt je eigen persoon, je gedragingen en je energie écht goed leren kennen. Dat maakt dat je meer grip op jezelf, de ander en je leven hebt gekregen. 
   

 • Heb je een beter contact gekregen met je lichaam waardoor jij je energie en je levenslust kunt voelen, kunt laten stromen, opwekken en sturen. En als het nodig is beter vast te houden. 
   

 • Ben jij een nieuwsgierige ontdekkingsreiziger geworden in het opsporen van jouw Charge, kun je ongemakkelijke lading in je lichaam omarmen, begeleiden, verzamelen en naar nieuwe plaatsen laten stromen zonder deze te duwen of te onderdrukken. 
   

 • Is het Chakra systeem je niet vreemd meer, waardoor het makkelijker is om te werken met Charge en het eenvoudiger is geworden je persoonlijke doelen te bereiken.
   

 • Heb jij jouw leven en de spirit die jou voortbeweegt goed kunnen begrijpen. Weet jij hoe je de energieën in jezelf en daarbuiten stabiel en in balans kunt houden. 

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Investering

De investering is 497 euro en daar krijg jij voor:
 

 • Voorafgaand aan het traject:
  Een online intake van 60 minuten om jou wensen vast te stellen.
   

 • 5 x een live ochtend programma met een verscheidenheid aan technieken; van gesprekken, schrijfopdrachten en bio-energetische oefeningen tot kunst, yoga en muziek. Het programma wordt bij mij in de cursusruimte gegeven afgewisseld met buiten in de natuur zijn.
    

 • 5 mooie video's met complete Beyond Yoga lessen.
   

 • Theepotje met BIO kruidenthee (Chinese kwaliteitsthee, cafeïnevrij) in een prachtig theeblik van Mingtea en heerlijke biologische versnaperingen.
   

 • 5 werkboeken met extra uitwerkoefeningen voor thuis.
   

 • Een geweldig vormgegeven notitieboek.
   

 • Een persoonlijke online eind-evaluatie van 30 minuten.
   

 • Certificaat van deelname.

 Betalen in termijnen is mogelijk!

 • In 2 termijnen van 248,50 euro

 • In 3 termijnen van 165,67 euro

Bij betaling in termijnen worden 25,- extra administratiekosten in rekening gebracht.
 

 

Waar en Wanneer?

Live groepsochtend:
Zaterdag 9.00 t/m 11.30 uur*29 jan - 12 feb  - 5 mrt - 19 mrt 2021 - 2 april 2022


Op zaterdag 15 januari '22 is er van 9.30 t/m 11.00 uur
een Introductie ochtend over het traject "Charge". De kosten hiervoor zijn 12,50 euro. Max 10 personen. Ik meld me aan:)!


Adres:
Harbertweg 1 
7588 RD in Beuningen (OV)Mochten er vragen zijn of wil je meer helderheid over dit traject? Wil je me leren kennen, kennis maken met mijn werkwijze? Klik dan op onderstaande link en geef me alvast aan waar je duidelijkheid over wilt hebben. Ik help je sowieso door je minimaal 2 individuele aanwijzingen te geven, helemaal afgestemd op jouw situatie….

Het Traject Charge is niet voor iedereen….

Wanneer je er niet voor moet gaan kiezen:

Als je niet op een open manier naar jezelf wilt gaan kijken want dan zul jij je niet bewust gaan worden van je valkuilen en je blinde vlekken en nooit je problemen en lichamelijke klachten gaan oplossen.

Als je niet bereid bent om tijd en energie te steken in het ontdekken van jezelf want dan zul je stil komen te staan en nooit worden wie jij werkelijk wil zijn.

Als je niet bereid bent om de oefeningen en kennis die je opdoet in de praktijk gaat brengen want anders schiet je weer in oude patronen en zul je nooit veranderen.

Ik haal alles uit mijn kast om jou te helpen datgene in jou wakker te maken wat nodig is om weer dicht bij jezelf te komen en gelukkig te worden. Dus als jij ook bereid bent alles uit jouw kast te halen voor je individuele groei en zelfontwikkeling, dan ben ik er helemaal voor je!

Veelgestelde vragen

Ik ben er nu nog niet aan toe, wordt dit programma/traject volgend jaar ook gegeven?


Net als mijn andere programma's zal ik dit traject herhalen. Grote kans dat je dan ook voelt er nog niet aan toe te zijn. Het is misschien een grote stap voor jou om hieraan mee te doen. Je weet nog niet wat je gaat krijgen en dat is eng. Het voelt veiliger om dan maar te blijven zitten waar je zit. En toch is het soms precies waar je voor moet kiezen. Je kunt jezelf dan afvragen of jij je wilt laten leiden door angst of wilt kiezen voor wat jou gelukkig maakt? Kies je voor het tweede, dan is die grote stap zetten onvermijdelijk.
Waarom is dit programma duur?


Dat is een gevoel omdat je nog niet hebt ervaren hoe belangrijk het is om te investeren in de toekomst en in jezelf. De programma’s en trajecten die ik aanbied geven resultaten. Deze resultaten zijn vaak onbetaalbaar. Je leert wat je nodig hebt om relaxter te leven en op jezelf te vertrouwen, te doen wat jij leuk/belangrijk vindt. Je krijgt antwoorden op vragen die je zelf gaat vinden. Belangrijk is dat jij jezelf af gaat vragen wat het je oplevert om op de manier door te gaan zoals het nu is.
Ik kan een aantal lesdagen of lesavonden niet, kan ik die inhalen?


Wat je tijdsindeling aangaat zul je moeten gaan kijken wat voorrang moet krijgen en wat niet. De vraag is dan wat jij jezelf waard vindt om in te investeren en wat jij voor jezelf over hebt. Kijk of je vrij kan nemen van je werk, diensten om kunt ruilen met collega’s, een goede oppas kunt regelen, die ene (belangrijke) afspraak kan verzetten of misschien een combinatie van beide kan maken. Je kan de lessen namelijk niet inhalen.
Ik weet het nog niet….


Van binnen weet je echt wel wat de beste keuze voor je is. Maak de keuze die bij je past, die jou het beste gevoel geeft. Ga uit van succes, vergroot je vertrouwen en laat de behoefte aan garantie los. De enige garantie bestaat als je blijft leven zoals je altijd hebt gedaan en ervaart wat je altijd hebt ervaren. Als je dat niet meer wilt, zorg dan voor een verandering waarbij je een andere ervaring gaat krijgen. En die ga je krijgen, zeker weten! Dus kies voor jouw geluk en het positieve effect wat dit zal hebben op jouw omgeving en de mensen om je heen.
Ik weet het nog steeds niet...


Misschien heb je nog veel meer vragen of bepaalde weerstanden waar je tegenaan loopt. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen en stuur een mailtje naar sylviaoldescholtenhuis@gmail.com zodat we samen kunnen kijken wat voor jou de doorslag zou kunnen zijn om de juiste beslissing te nemen. Want niet iedereen is al zover om een omslag te kunnen maken, dus blijf geen rondjes draaien maar laat het me weten!

 

Wat zeggen anderen over mij?

Carolien

In de cursus “Charge, ons onderliggende energieveld” heb ik zoveel nieuwe dingen geleerd over mijn eigen “charge”, heb deze mogen voelen en ervaren.
Er ging  een hele nieuwe wereld voor mij open.

Ook heb ik door de theorie in combinatie met de fijne oefeningen weer een stukje persoonlijke groei mogen ervaren.
En dit kan ik zowel binnen mijn eigen gezin als ook in mijn werk heel goed gebruiken.
Er is meer rust gekomen, een groot stuk “moeten” heb ik kunnen veranderen in “mogen”.

Van tevoren had ik niet kunnen bedenken dat de lessen zo waardevol zouden zijn.
Ik ben dus heel blij dat ik deze cursus bij Sylvia heb gevolgd!

Irene

Onze tweede ontmoeting Sylvia, en wat een fijn weerzien! Dankzij jou voel ik mij helemaal opgeladen en heb veel nieuwe dingen geleerd. Dankjewel voor je lieve zijn en mooie energie.

Tanja

In het traject Charge heb ik geleerd dat alles draait om energie.
Hoe het je kan blokkeren en hoe je door praktische oefeningen de energie in je lichaam weer kunt laten stromen en in balans kunt komen.

Een stukje bewustwording waarbij je veel leert over jezelf en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Ik heb het als zeer waardevol en bijzonder ervaren.
Sylvia bedankt hiervoor!

Marjolein

Zo gespannen als ik aan het weekend begon, zo rustig en ontspannen ga ik naar huis. Heel erg bedankt voor het aarden!

Ebbe

Really enjoyed this weekend and return home totally ZEN. The pace and level from the yoga lesson was spot on. Sylvia gauged our group exactly what we needed and has a calm soul. We will definitely see her again in future yoga lessons. A big thanks!