top of page
One Day Retreat lotus chakra plaatje zonder tekst _edited.jpg
Logo zonder tekst nieuwe website.png

One Day Retreat
             - 19 juni '22
VOL!
                        - 09 okt '22 Nog 1 plek!
Chakra's, Yoga & Essential Oils

Wil jij ook jouw chakra's gaan ervaren en ze leren kennen in een fijne yogaflow, essential oils kunnen gebruiken om je subtiele energiecentra te ondersteunen en hierover een masterclass krijgen met na afloop je eigen gemengde olietjes in te zetten tijdens de Yoga Nidra sessie?Ga dan met mij en Bianca Grondman van

Zenggiyoga mee de diepte in met

Chakra's, Yoga & Essential Oils!
Chakra's zijn energiecentra in ons lichaam. Bij elk chakra hoort een bepaald levensgebied (bijvoorbeeld communicatie, emoties, wilskracht) die een belangrijke rol speelt bij het welzijn van lichaam en geest.
Door verschillende oorzaken kunnen onze chakra's geblokkeerd raken. Bij blokkades (het niet goed doorstromen van de energie) houden chakra's energie vast (bijvoorbeeld emoties niet durven loslaten) maar het kan ook zijn dat ze energie tegenhouden (bijvoorbeeld bij verlegenheid).
Een verzwakt chakra moet zichzelf opladen met energie, een overactief chakra moet juist energie loslaten of uitzenden. Zijn onze chakra's in balans dan zitten we lekker in ons vel. 


Deze dag beginnen we met een korte inleiding over de chakra's; wat ze precies zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen. Aansluitend gaan we d.m.v. een mooie yogaflow onze eigen chakra's vinden en ervaren, waardoor iedereen achteraf een goed beeld heeft welke chakra('s) in onbalans is/zijn. 
Vervolgens krijg je een masterclass over hoe je essential oils kunt inzetten om de chakra('s) die uit balans zijn te ondersteunen of in evenwicht te brengen.
Na de lunch gaan we heerlijk in de natuur ZIJN en misschien nog wel het allerleukst: je gaat je eigen essential roller maken met daarin de juist gekozen essential oils die hun werking hebben op de chakra('s) in je lichaam die jouw aandacht vragen. 

We sluiten de dag af met een bijzondere, ontspannende Yoga Nidra waarin we alles wat we ervaren en geleerd hebben rustig bijeen kunnen brengen in de diepere lagen van ons.


 Wat kun je allemaal verwachten tijdens de dag?


- Welkom met Thee/Koffie en Vegan taart
- Introductie in het Chakra systeem
- Yoga Flow les waarin we Chakra's ontmoeten en ervaren
- Delen van ervaringen, inzichten en vragen
- Masterclass over Essential Oils
- Je maakt je eigen Oil roller bestemd voor de chakra's die in jouw lichaam in onbalans zijn
- Een gezonde vegetarische lunch met salade, soep en brood
- Onbeperkt water, thee/koffie, fruit
- Een begeleidende spirituele wandeling in de natuur
- Yoga Nidra
- Closing circle


Wat neem je mee naar huis?


- Een relaxte jij met vernieuwde energie en een lichter hoofd
- Het Chakra systeem als makkelijke lichaamskaart
- Globale kennis over Essential Oils
- Essential Oils kunnen gebruiken in alledaagse situaties waardoor de chakras met hun  bijbehorende  lichaamsfuncties, emoties en eigenschappen worden ondersteund.
- De verborgen stroom van het leven kunnen opmerken in de natuur.
- Een persoonlijke intentie
- Een enthousiaste jij, geïnspireerd door jezelf


One Day Retreat; Chakra's, Yoga & Essential Oils


           -19 juni 2022 09.30 – 17.00 VOL!
                       - 09 okt 2022 09.30 - 17.00  Nog 1 plek!
Zorgboerderij Erve Sleiderink / Beuningen (Overijssel)
Price: 125 € incl. BTW

Direct een plek boeken?


 

_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als yogacoach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met welnessorganisatie Puurenkuur en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

Wat zeggen anderen over mij?

Sanne

Bedankt voor je fijne manier van les geven! Ik weet zeker dat veel mensen er baat bij gaan hebben.
I
k ben anders naar mijn leefpatroon gaan kijken, en probeer de verandering toe te passen.

Niet altijd gemakkelijk omdat je in een bepaalde flow zit.

Ik ben heel blij met de bewustwording! 

 

 

Nathalie

Ik vond het One Day Retreat – Chakra’s, Yoga & Essential Oils een fantastische beleving, eerst de uitleg van Sylvia over de chakra’s ( tjonge wat een deskundigheid, indrukwekkend!) en daarna de yoga oefeningen.

Ook het gedeelte van Bianca m.b.t. de essentiële oliën was heel boeiend.

De sfeer was rustig en liefdevol.

 

Ik heb  door dit retreat ontdekt hoe ik beter in mijn kracht kan komen.

Elke ochtend gaat mijn wandeling met mijn hond nu meer in rust. En gaat er elke dag een druppeltje olie op mijn hart en 2e chakra. En zowaar, ik blijf veel beter in balans.

Melanie

Ik wilde graag met yoga kennismaken en kreeg via een tip de info over het One Day Retreat.
Het leek mij leuk vanwege de variatie van onderdelen; uitleg chakra's, de oefeningen. De etherische oliën.
En ben ondertussen alles gaan ervaren en hoe! Totaal verrast. Ik heb op een diepere laag kunnen komen, mijn energie kon weer stromen en heb dus mijn hart kunnen openstellen, (onbewust) oud verdriet kunnen loslaten. 

Deze dag heeft mij inzicht gegeven en is een verrijking voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
Jullie als yogadocenten zijn goed op elkaar afgestemd, wisselen elkaar af. Met ieder z'n specialiteit. Een gevarieerd programma. En aan de innerlijke mens is ook gedacht;

Linda

Een heerlijke ontspannen dag met een gebalanceerd programma, een voortreffelijke lunch en op een mooie locatie. Veel geleerd over chakra’s. De chakra-yoga gaf me verlichting en energie en dat gevoel bleef nog dagenlang hij me. Het was fijn om ook een buitenactiviteit te hebben. De wandeling mag nog wel wat langer. Sylvia en Bianca begeleiden je vanuit rust en evenwicht door deze dag. Echt een aanrader!

Silfke

De One Day Retreat vond ik een heerlijk uitje voor en met mezelf. De accommodatie is prachtig, rustig en mooi gelegen op een boerenerf. De samenstelling van het programma was een mooie combinatie van kennis, inzicht, ontspanning, heerlijk lunchen en onthaasten. Zalig.
 

Voor een volgende keer ben ik weer graag van de partij.

bottom of page