top of page
Zoeken
  • Sylvia Olde Scholtenhuis

Geniet van de Decembermaand!De decembermaand is aangebroken en ik heb dit keer gekozen om in deze maand te genieten van puur plezier. Dat staat niet zo vaak op mijn 'to do' lijst, hahaha.....en áls ik het erop heb staan, streep ik dit vaak als eerste door als ik het te druk heb.


Wanneer was het voor jou de laatste keer dat je iets deed puur omdat je het fijn vond?

Als jij je zintuigen in deze decembermaand nu eens echt de kans geeft om te genieten van heel eenvoudige dingen (want het hoeft niet groots te zijn).

Met kerst maak ik bijvoorbeeld een hele grote pan ertwensoep klaar. Twee dagen genieten van wat ik superlekker vind i.p.v. groots uitpakken met ingewikkelde recepten en urenlang in de keuken staan.

Je kunt je ook onderdompelen in de geluiden van de natuur.

Kijken naar spelende kinderen of dieren....en speel dan lekker mee!

Knuffel jezelf of iemand die je lief vindt.

Neem de tijd om te wandelen langs het strand of door het bos.


Of geef jezelf een Yoga & Wellness weekend in 2024 cadeau!!!

Alleen al van het idee dat jij jezélf dit geeft, kun je genieten.


En als jij je schuldig voelt over het genieten van plezier voor jezelf, haal dan eens diep adem en zoek uit waar dat gevoel vandaan komt.

Herinner jezelf eraan dat het leven bedoeld is om van te genieten. Als jij jezelf nooit plezier, lol en ontspanning toestaat kun je afgestompt raken en vergeet je hoe je moet voelen. Je wordt chagrijnig en je reageert je dan vanuit die lege ruimte vaak onbewust af op anderen. En dat is toch wel het laatste wat je zou willen.  


Geef jezelf nou eens volledige toestemming om het gevoel van plezier te ervaren en als het kan dit op te nemen in je leven! Je hebt het verdiend lief mens! Nu je bovenstaande hebt gelezen en ik je heb uitgedaagd écht eens te gaan genieten heb ik  

superleuk nieuws over de Puurenkuur Yoga & Wellness weekenden in 2024!

Landgoed De Wilmersberg is namelijk back in Town :)!!

We hebben in 2024 op dit mooie landgoed 3 begeleide weekenden staan met daarnaast een midweek en een kerst special (de midweek en kerstspecial staan nog niet op de website).

Voor de weekenden die ik daar ga begeleiden moet je even naar beneden scrollen. Wees er snel bij, vol is vol.


Verder coach ik een Yoga & Bosbaden weekend in mei 2024 in Boshotel Vlodrop en een Mindfulness meditatie weekend in Bad Domburg aan de zee. Deze weekenden verschijnen binnenkort op de website van Puurenkuur. Er komt nog een reminder.


Hieronder de onderstreepte linkjes naar de Yoga & Welness weekenden 2024 van Puurenkuur met een aantal nieuwe onderdelen die optioneel zijn zoals de meditatiewandeling met 5 elementen in het bos in Vlodrop, of een boswandeling in het bos rondom De Wilmersberg. Daarnaast is het vanaf januari 2024 mogelijk tijdens de weekenden individuele sessies te boeken. Hoe gaaf is dat!


 - 02-04 februari 2024 

 - 05-07 april       2024

 - 05-07 juli         2024

 - 06-08 sept       2024

 - 04-06 oktober 2024

 

 - 22-24 maart     2024 

 - 08-10 nov         2024

 

Lieve Yogamensen, ik wens jullie alvast RELAXTE DECEMBER DAGEN EN EEN FIJNE JAARWISSELING.

GENIET VOORAL VAN PUUR PLEZIER!


Liefs, liefs, liefs,

Sylvia

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page