top of page
Zoeken
  • Sylvia Olde Scholtenhuis

Je hoeft niet álles te kunnen!

Bijgewerkt op: 20 mei 2021Is dat voor jullie ook altijd zo'n dingetje?


Je bént hartstikke druk, je gaat werken aan een tekst die vandaag af moet én je moet iets gaan uitzoeken waar je eigenlijk helemaal geen verstand van hebt. En in mijn geval was dat een Powerpoint presentatie waar ik nog nooit mee had gewerkt...


Ik weet dat anderen hun hand er niet voor omdraaien maar ik kom nog uit de 'dark ages' en ik moet alles wat met computervaardigheden heeft te maken grondig uitzoeken. En dat kost verdomd veel tijd...


En wat heb ik dus de hele dag gedaan? Je raadt het zeker al.... en ik vind het zo jammer van mijn tijd!


Maar weet je wat de pest is? En misschien kennen jullie dat ook wel van jezelf.....Ik wil het dan gewoon zélf uitzoeken. Omdat ik mijzelf wil laten zien dat ik zoiets simpels toch gewoon moet kunnen!


En dan komt mijn partner thuis en ik vraag 'm of hij een oplossing weet voor mijn dilemma........?

En wat denk je? VIJFTIEN MINUTEN!! Daar zakt je broek toch vanaf!


En toen kwam hij binnen, Bam! Het leermoment.... ! Gewoon op een maandagmiddag...


En ik besefte mij weer eens dat ik niet álles hoeft te kunnen om mijzelf waardevol en goed genoeg te vinden.

Want iedereen heeft zo zijn eigen talenten die van nature al aanwezig zijn, en waar je maar weinig inspanning voor hoeft te leveren.


Voel maar eens waar je hart naar verlangt....de brandstof voor al die mooie handelingen waar jij en de ander blij van worden en wat in de meeste gevallen tot prachtige samenwerkingen kunnen leiden.


Dus de volgende keer besteed ik dat soort klussen uit en houd ik mij alleen bezig met waar ik goed in ben zodat het mij geen energie kost maar dit mag ontvangen!


De leermomenten in mijn leven zijn altijd prachtige binnenkomers maar ik heb ze ook heel vaak bewust opgezocht, omdat ik ze in een bepaalde periodes broodnodig had.


Ben jij voor jezelf bewust op zoek naar goede leermomenten om je te helpen naar meer duidelijkheid over jezelf? Ik begeleid je graag in één van mijn Yoga trajecten.


En wist je dat je een gratis online 30 minuten gesprek van een half uur met mij kunt aanvragen voorafgaand aan een Yoga programma ?


Liefs, Sylvia ♡

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page