Zen Stones

 ONLINE 
Programma's

Logo zonder tekst nieuwe website.png

1. ONLINE CHAKRA YOGA     

Als ik thuis plaats neem op mijn yogamat in mijn eigen vertrouwde omgeving gebeurt er iets met mij. Het is alsof ik vanuit mijn huiselijke sfeer ineens op een bijzondere serene plek kom. Mijn focus gaat dan van de drukke wereld buiten mij, naar de diepe stilte in mij, want ik maak mij klaar voor een ontmoeting met mijzelf.  

Van tevoren denk ik altijd na waarom ik die avond of ochtend yoga ga beoefenen en wat ik er mee wil bereiken; de ene keer wijd ik mijn oefening aan iets of iemand op: een vriendin die in een moeilijke situatie zit, een wereld zonder ziekte en geweld, een lastige kwestie in mijn eigen doen en laten.... De andere keer ga ik voor een leeg hoofd of om mijn lichaam sterker te maken.

Bij de praktische stilstaande houdingen in mijn Online Chakra Yoga les die je voor een bepaalde tijd aanneemt, gaat het niet om het leveren van lichamelijke prestaties maar om aandacht te hebben voor wat er wordt ervaren. Hierdoor is er meer contact met het lichaam en wat zich daar binnen afspeelt, wat kan leiden tot een ruimer ‘bewustzijn’. En dit is absoluut niet zweverig of yoga uit de hippie tijd…..

Al lerende ga je in de loop van de tijd ontdekken waar yoga voor staat en wat het je wil leren.


 

2. ONLINE BEYOND YOGA PROGRAMMA

Het individuele online Beyond Yoga Programma laat je kennis maken met een bijzondere veilige,
toegankelijke en
therapeutische vorm van chakra yoga. Het omspant lichaam, geest en ziel.

Als ons lichaam gezond en open is en onze energie vrijelijk kan stromen, zijn wij dat ook – fysiek,
emotioneel en in onze relaties. Maar wanneer lichaam en energie worden geblokkeerd door letsel, ziekte
of het loskoppelen van anderen, kunnen we niet ons beste zelf zijn.
 

De filosofie en de praktische oefeningen uit de chakra yoga, de psychologie van de chakra’s en de
bio-energetica
zullen je nieuwe waarnemingen en inzichten geven, die nodig zijn om je problemen
aan te kunnen pakken.


Het resultaat is heling van je lichaam en geest; bewustwording, heel veel informatie over jezelf en
persoonlijke groei.


 

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Het verschil tussen het Online Beyond Yoga Programma en Online Chakra Yoga

Vind je niet zozeer in de yogalessen die er worden gegeven om je lichaam te ontspannen en je hoofd leeg te maken, maar in de verdieping ervan. Door de diepte in te gaan zul je ervaren dat het Beyond Yoga Programma je veel meer gaat brengen dan een soepel lichaam en minder stress. Je zult namelijk gegarandeerd tot de kern van je probleem komen, de diepere oorzaak van al je klachten...
 

Naast dat dit 100 % resultaatgerichte body, mind en soul programma jou gaat helpen weer in contact te komen met jouw innerlijke rust en de ontspanning in je lichaam, kom je ook bij jouw levenskracht, de liefde voor jezelf en je zelfvertrouwen.

Dit programma daagt je uit om jezelf in alle facetten te gaan ervaren onder warme persoonlijke begeleiding van een ervaringsdeskundige die bekend is met het gevoel van 'vast te zitten' en jou leert hoe je d.m.v. zelfkennis de weg terug kunt vinden naar gezondheid en happiness. 

_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als yogacoach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met een welnessorganisatie en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

 
Logo zonder tekst nieuwe website.png

Yoga heeft niet tot doel jezelf
te verbeteren; ze heeft tot
doel jezelf beter te accepteren.

- CURMUKH KAUR KHALSA   

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Investering

1. Online Chakra Yoga
De investering voor een lesblok Online Chakra Yoga is
100 euro en daar krijg jij voor:
 

 • 10 live Online Chakra Yoga lessen via live-streaming (Zoom) van 1,5 uur met daarin meditatie en mantra's.

 • Een gratis proefles voor beginners.

 • Bij een gemiste les ontvang je de opname

2. Online Beyond Yoga Programma
De investering voor het 10 weken individuele online programma is
347 euro en daar krijg jij voor: 
 

 • 10 live online individuele coaching en info sessies via live-streaming (Zoom) van een half uur.

 • 10 aansluitende mooie video’s met complete Beyond Yoga lessen van ongeveer 1,5 uur.

 • Elke week een inspiratievraag om thuis over na te denken of in te zetten waarin jij je bewustzijn gaat ontwikkelen wat betreft je wensen, gevoelens en relaties met anderen.Betalen in termijnen is mogelijk!
In 2 termijnen van 173,50 euro
Bij betaling in termijnen worden 25,- extra administratiekosten in rekening gebracht.
Mochten er vragen zijn of wil je meer helderheid over de online programma's?
Wil je me leren kennen, kennis maken met mijn werkwijze? Klik dan op onderstaande link en geef me alvast aan waar je duidelijkheid over wilt hebben. 
 

Hoe en Wanneer?

1. Online Chakra Yoga
- Als er geen live yoga mag worden gegeven i.v.m. Corona; iedere ma-avond van 19.30 t/m 21.00 uur

Je kunt op elk moment starten! In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

2. Online Beyond Yoga programma
-Op afspraak

Wat moet je doen om in de online omgeving te komen:
Je krijgt via mail een persoonlijke en vaste Zoomlink met daarnaast uitleg hoe je in de online omgeving kunt komen.Wat heb je thuis voor de online Chakra Yogales of voor het Online Beyond Yoga Programma nodig:
-Zorg voor een matje in een rustige warme omgeving. Mocht je erg veel last ondervinden van huisgeluiden kun je met oordopjes werken tijdens de mantra en eindontspanning.

-Pen en notitieblok om je eventuele inspiraties in te schrijven.

-Makkelijke kleding (evt. een warm vest tijdens de opbouw tot rust en de mantra), warme sokken.

-Een Yogamat en meditatiekussentje voor de opbouw tot rust, de mantra en meditaties (te bestellen bij ; https://www.yogini.nl/). Nu is het perfecte moment om jezelf dit cadeau te doen.

-Een grote badhanddoek voor op de Yogamat tijdens de opbouw tot rust, de mantra en meditaties.

-Een warme fleecedeken voor de eindontspanning en kussens voor ondersteuning als je in de kleermakerszit zit (onder je knieën) of ligt (onder je hoofd of onder je knieën). Mocht jij jezelf niet goed kunnen ondersteunen met kussens tijdens de opbouw tot rust, kun je ook op een stoel plaats nemen waar je met een rechte rug kunt zitten.

-Een waterflesje.


 
 

Het Beyond Yoga Programma is niet voor iedereen…..

       Wanneer je er niet voor moet gaan kiezen:

 • Als je niet op een open manier naar jezelf wilt gaan kijken want dan zul jij je niet bewust gaan worden van je valkuilen en je blinde vlekken en nooit je problemen en lichamelijke klachten gaan oplossen.
   

 • Als je niet bereid bent om tijd en energie te steken in het ontdekken van jezelf want dan zul je stil komen te staan en nooit worden wie jij werkelijk wil zijn.
   

 • Als je niet bereid bent om de oefeningen en kennis die je opdoet in de praktijk gaat brengen want anders schiet je weer in oude patronen en zul je nooit veranderen.
   

 • Ik haal alles uit mijn kast om jou te helpen datgene in jou wakker te maken wat nodig is om weer dicht bij jezelf te komen en gelukkig te worden. Dus als jij ook bereid bent alles uit jouw kast te halen voor je individuele groei en zelfontwikkeling, dan ben ik er voor je!

 

Veelgestelde vragen

Ik ben er nu nog niet aan toe, worden de programma's volgend jaar ook gegeven?


Ik start ik de programma's meerdere keren per jaar. En als het kan ook volgend jaar. Grote kans dat je dan ook voelt er nog niet aan toe te zijn. Het is misschien een grote stap voor jou om hieraan mee te doen. Je weet nog niet wat je gaat krijgen en dat is eng. Het voelt veiliger om dan maar te blijven zitten waar je zit. En toch is het soms precies waar je voor moet kiezen. Je kunt jezelf dan afvragen of jij je wilt laten leiden door angst of wilt kiezen voor wat jou gelukkig maakt? Kies je voor het tweede, dan is die grote stap zetten onvermijdelijk.
Waarom zijn bepaalde programma's duur?


Dat is een gevoel omdat je nog niet hebt ervaren hoe belangrijk het is om te investeren in de toekomst en in jezelf. De programma’s en trajecten die ik aanbied geven resultaten. Deze resultaten zijn vaak onbetaalbaar. Je leert wat je nodig hebt om relaxter te leven en op jezelf te vertrouwen, te doen wat jij leuk/belangrijk vindt. Je krijgt antwoorden op vragen die je zelf gaat vinden. Belangrijk is dat jij jezelf af gaat vragen wat het je oplevert om op de manier door te gaan zoals het nu is.
Ik kan een aantal lesdagen of lesavonden niet, kan ik die inhalen?


Wat je tijdsindeling aangaat zul je moeten gaan kijken wat voorrang moet krijgen en wat niet. De vraag is dan wat jij jezelf waard vindt om in te investeren en wat jij voor jezelf over hebt. Kijk of je vrij kan nemen van je werk, diensten om kunt ruilen met collega’s, een goede oppas kunt regelen, die ene (belangrijke) afspraak kan verzetten of misschien een combinatie van beide kan maken. Je kan de lessen namelijk niet inhalen.
Ik weet het nog niet….


Van binnen weet je echt wel wat de beste keuze voor je is. Maak de keuze die bij je past, die jou het beste gevoel geeft. Ga uit van succes, vergroot je vertrouwen en laat de behoefte aan garantie los. De enige garantie bestaat als je blijft leven zoals je altijd hebt gedaan en ervaart wat je altijd hebt ervaren. Als je dat niet meer wilt, zorg dan voor een verandering waarbij je een andere ervaring gaat krijgen. En die ga je krijgen, zeker weten! Dus kies voor jouw geluk en het positieve effect wat dit zal hebben op jouw omgeving en de mensen om je heen.
Ik weet het nog steeds niet...


Misschien heb je nog veel meer vragen of bepaalde weerstanden waar je tegenaan loopt. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen en stuur een mailtje naar sylviaoldescholtenhuis@gmail.com zodat we samen kunnen kijken wat voor jou de doorslag zou kunnen zijn om de juiste beslissing te nemen. Want niet iedereen is al zover om een omslag te kunnen maken, dus blijf geen rondjes draaien maar laat het me weten!

 

Wat zeggen anderen over mij?

Sanne

Bedankt voor je fijne manier van les geven! Ik weet zeker dat veel mensen er baat bij gaan hebben.
Ik vond het een fijne 10 weken, veel van geleerd. 

Ik ben heel blij met de bewustwording! 

 

 

Irene

Onze tweede ontmoeting Sylvia, en wat een fijn weerzien! Dankzij jou voel ik mij helemaal opgeladen en heb veel nieuwe dingen geleerd. Dankjewel voor je lieve zijn en mooie energie.

Marileen en Ingeborg

Een weekend met een gouden randje. Sylvia biedt zachte kracht. Sylvia reikt rust aan, inzichten en laat het proces bij haar cursisten. Een cadeau. Dank je wel. X

Marjolein

Zo gespannen als ik aan het weekend begon, zo rustig en ontspannen ga ik naar huis. Heel erg bedankt voor het aarden!

Ebbe

Really enjoyed this weekend and return home totally ZEN. The pace and level from the yoga lesson was spot on. Sylvia gauged our group exactly what we needed and has a calm soul. We will definitely see her again in future yoga lessons. A big thanks!

Aanmeldingsformulier