top of page
Zen Stones
Logo zonder tekst nieuwe website.png

 ONLINE 
Programma's

1. LIVE ONLINE CHAKRA YOGA     

Als ik thuis plaats neem op mijn yogamat in mijn eigen vertrouwde omgeving gebeurt er iets met mij. Het is alsof ik vanuit mijn huiselijke sfeer ineens op een bijzondere serene plek kom. Mijn focus gaat dan van de drukke wereld buiten mij, naar de diepe stilte in mij, want ik maak mij klaar voor een ontmoeting met mijzelf.  

Van tevoren denk ik altijd na waarom ik die avond of ochtend yoga ga beoefenen en wat ik er mee wil bereiken; de ene keer wijd ik mijn oefening aan iets of iemand op: een vriendin die in een moeilijke situatie zit, een wereld zonder ziekte en geweld, een lastige kwestie in mijn eigen doen en laten.... De andere keer ga ik voor een leeg hoofd of om mijn lichaam sterker te maken.

Bij de praktische stilstaande houdingen in mijn Online Chakra Yoga les die je voor een bepaalde tijd aanneemt, gaat het niet om het leveren van lichamelijke prestaties maar om aandacht te hebben voor wat er wordt ervaren. Hierdoor is er meer contact met het lichaam en wat zich daar binnen afspeelt, wat kan leiden tot een ruimer ‘bewustzijn’. En dit is absoluut niet zweverig of yoga uit de hippie tijd…..

Al lerende ga je in de loop van de tijd ontdekken waar yoga voor staat en wat het je wil leren.


 

Logo zonder tekst nieuwe website.png

2. ELKE WEEK EEN VIDEO MET EEN YOGA LES VOOR THUIS

 

Tijdens de vorige lockdown periode heb ik een live Beyond Yoga Programma gecreëerd met bijpassende lesvideo's met Chakra Yogalessen.

Het is een hele mooie serie geworden met in elke video een yogales gericht op één bepaald chakra.
Ik richt mij persoonlijk tot jou en leg in heel eenvoudige taal uit wat de verschillende chakra's inhouden en hoe we ermee gaan werken. Aansluitend doen we een concentratie oefening en laat ik een mantra horen waardoor je lichaam en geest tot rust kunnen komen.
Vervolgens gaan we een reeks yogaoefeningen doen die hun invloed hebben op het desbetreffende chakra waardoor er stevigheid, stroming, kracht, adem, of verruiming kan worden ervaren.
En natuurlijk eindigen we met een heerlijke ontspanning waardoor het mogelijk wordt alles even los te laten.

Als extra komt er nog een meditatie les bij, en twee Yoga Nidra lessen!

_MG_9985b (18).jpg

Wie ben ik als yogacoach?

Ik ben een levenslustige vrouw en kom uit de gezondheidszorg waar mijn hart volledig uit ging naar het willen helpen van mensen. Aangetrokken door een onweerstaanbare innerlijke roep liet ik mij scholen in de yoga, meditatie en chakra filosofie. Vanaf 2006 geef ik (chakra)yogalessen, meditatielessen, individuele chakra therapie, chakra jaartrainingen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik een samenwerking met een welnessorganisatie en geef ik door het hele jaar heen yogaweekenden en yogamidweken in heel Nederland.

Ik ben met twee kleine yogagroepjes begonnen en heb inmiddels een volwassen bedrijf waar ik heel erg trots op ben. Door de weg van mijn ziel te volgen is het vertrouwen in mijzelf en in het universum gegroeid waardoor ik mijn mooie levensopdracht vorm heb kunnen geven. Precies zoals ik dat voor ogen had.

Mijn levenservaringen hebben er voor gezorgd dat ik kon transformeren en groeien. Zelfervaring heeft me zoveel gebracht! Van de deelnemers verwacht ik dan ook dat ze serieus aan zichzelf willen werken in hun ontdekkingsreis. Daar ben ik best een beetje streng in, dus een echte juf. Als tegenhang is daar mijn humor, daar kun je echt niet omheen. 

En in dat alles heb ik oog voor jou. Je wordt echt gezien in wie jij bent, in jouw hele wezen.
Ik ga je helpen een prachtige reis te maken waarin je op zoek gaat naar jezelf, naar degene die jij écht bent. Naar je persoonlijke talenten en hoe jij die kunt inzetten om weer blij en vol in het leven te staan. Zodat jij eindelijk kunt doen waar jij hiervoor op aarde bent gekomen.

 

Wie ben ik als Yogacoach?
Logo zonder tekst nieuwe website.png

Yoga heeft niet tot doel jezelf
te verbeteren; ze heeft tot
doel jezelf beter te accepteren.

- CURMUKH KAUR KHALSA   

Logo zonder tekst nieuwe website.png

Investering

1. Online Chakra Yoga
De investering voor een lesblok Online Chakra Yoga is
135 euro en daar krijg jij voor:
 

  • 10 live Online Chakra Yoga lessen via live-streaming (Zoom) van 1,5 uur met daarin meditatie en mantra's.

  • Een gratis proefles voor beginners.

  • Bij een gemiste les ontvang je de opname

2. Elke week een video met een Yogales voor thuis
De investering voor de videoserie met Chakra yoga, Meditatie en Yin yoga is
135 euro en daar krijg jij voor:

 

  • 7 aansluitende mooie lesvideo's met complete Beyond Yoga lessen van ongeveer 1,5 uur, en met een persoonlijke touch

  • 1 x een Meditatieles.

  • 2 x een Yoga Nidra Les.
     

De serie is aaneensluitend, en is bedoeld voor degenen die de hele chakrareis willen maken zonder onderbreking. Je krijgt elke week automatisch de videoles op een vaste dag in je mail. 


Een losse videoles of een set van 3 video's aanvragen is ook mogelijk! Je kunt in je aanvraag aangeven met welk chakra of met welke chakra's je zou willen werken.

De losse videoles wordt per keer aangevraagd en is voor degenen die zo nu en dan een les nodig hebben.
De investering voor een losse les is 15 euro.
De investering voor een set van 3 video's is 42,50 euro 


Mochten er vragen zijn of wil je meer helderheid over de online programma's?
Wil je me leren kennen, kennis maken met mijn werkwijze? Klik dan op onderstaande link en geef me alvast aan waar je duidelijkheid over wilt hebben. 
 

Hoe en Wanneer?

1. Online Chakra Yoga
- Als er geen live yoga mag worden gegeven i.v.m. Corona; iedere ma-avond van 19.00 t/m 20.30 uur

Je kunt op elk moment starten! In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Wat moet je doen om in de online omgeving te komen: 
Je krijgt via mail een persoonlijke en vaste Zoomlink met daarnaast uitleg hoe je in de online omgeving kunt komen.
2. Elke week een video met een Yogales voor thuis
-Je kunt op elk moment starten waarbij we een vaste dag in de week gaan afspreken waarop jij je video wilt ontvangen. 

Wat moet je doen om de videolessen te ontvangen?
 
Je krijgt via mail een link naar de lesvideo. Als je de video gedownload hebt, kun je hem vinden onder downloads. Daarna kun je hem opslaan in een bestand (bijvoorbeeld video's) zodat je hem telkens opnieuw kunt gebruiken.Wat heb je thuis voor de online Chakra Yogales of voor de Lesvideo thuis nodig:
-Zorg voor een matje in een rustige warme omgeving. Mocht je erg veel last ondervinden van huisgeluiden kun je met oordopjes werken tijdens de mantra en eindontspanning.

-Pen en notitieblok om je eventuele inspiraties in te schrijven.

-Makkelijke kleding (evt. een warm vest tijdens de opbouw tot rust en de mantra), warme sokken.

-Een Yogamat en meditatiekussentje voor de opbouw tot rust, de mantra en meditaties (te bestellen bij ; https://www.yogini.nl/). Nu is het perfecte moment om jezelf dit cadeau te doen.

-Een grote badhanddoek voor op de Yogamat tijdens de opbouw tot rust, de mantra en meditaties.

-Een warme fleecedeken voor de eindontspanning en kussens voor ondersteuning als je in de kleermakerszit zit (onder je knieën) of ligt (onder je hoofd of onder je knieën). Mocht jij jezelf niet goed kunnen ondersteunen met kussens tijdens de opbouw tot rust, kun je ook op een stoel plaats nemen waar je met een rechte rug kunt zitten.

-Een waterflesje.

 
 

Investering en Wanneer

Wat zeggen anderen over mij?

Sanne

Bedankt voor je fijne manier van les geven! Ik weet zeker dat veel mensen er baat bij gaan hebben.
Ik vond het een fijne 10 weken, veel van geleerd. 

Ik ben heel blij met de bewustwording! 

 

 

Nathalie

Ik vond het One Day Retreat – Chakra’s, Yoga & Essential Oils een fantastische beleving, eerst de uitleg van Sylvia over de chakra’s ( tjonge wat een deskundigheid, indrukwekkend!) en daarna de yoga oefeningen.

Ook het gedeelte van Bianca m.b.t. de essentiële oliën was heel boeiend.

De sfeer was rustig en liefdevol.

 

Ik heb  door dit retreat ontdekt hoe ik beter in mijn kracht kan komen.

Elke ochtend gaat mijn wandeling met mijn hond nu meer in rust. En gaat er elke dag een druppeltje olie op mijn hart en 2e chakra. En zowaar, ik blijf veel beter in balans.

Marileen en Ingeborg

Een weekend met een gouden randje. Sylvia biedt zachte kracht. Sylvia reikt rust aan, inzichten en laat het proces bij haar cursisten. Een cadeau. Dank je wel. X

Marjolein

Zo gespannen als ik aan het weekend begon, zo rustig en ontspannen ga ik naar huis. Heel erg bedankt voor het aarden!

Ebbe

Really enjoyed this weekend and return home totally ZEN. The pace and level from the yoga lesson was spot on. Sylvia gauged our group exactly what we needed and has a calm soul. We will definitely see her again in future yoga lessons. A big thanks!

Aanmeldingsformulier
bottom of page